Software werving en selectiebureau

Software voor úw werving en selectiebureau

Het vak van werving en selectie is én blijft mensenwerk. Hoe fijn is het als u door onze software meer tijd heeft voor uw opdrachtgevers en kandidaten?

OTYS levert al sinds 2001 software voor ontzettend veel werving en selectiebureaus. Hierdoor weten we precies wat er komt kijken bij het veelomvattende werving en selectieproces. En dus spelen we hier feilloos op in: door alles wat er geautomatiseerd kán worden te automatiseren. Het gebruikersgemak en de functionaliteiten voor recruiters zijn eindeloos.
Tijdsbesparing in Selectie en Match

Tijdsbesparing in Selectie en Match

Time is money. Dus wilt u uw tijd optimaal benutten. En u wilt vooral ook dat uw recruiters dit doen. Het begint bij het efficiënter maken van uw processen. Zoals het standaardiseren en automatiseren van uw processen. Hoe fijn is het als u bijvoorbeeld documenten met 1 klik kunt instellen en versturen? Of razendsnel de juiste kandidaten vinden door het zoeken in uw eigen database, talentpool en externe bronnen met de unieke Actonomy Zoektechnologie? Met andere woorden: pure tijdwinst waardoor u tijd overhoudt voor andere zaken.

Optimale vindbaarheid vacatures

Optimale vindbaarheid en kandidaatbinding

Recruitment is marketing. Het ontvangen van sollicitaties begint bij de vindbaarheid van uw recruitmentwebsite en uw vacatures. En bent u eenmaal gevonden, dan moet u de aandacht vangen en vast weten te houden van uw doelgroep. Bij OTYS start dit met een aantrekkelijke en SEO-geoptimaliseerde recruitment website met geavanceerde vacaturepublicatie. Tel daar de blog-, event-, nieuws- en mailingmodules bij op. Ofwel: met de tools van OTYS bereikt u uw doelgroep en houdt u deze betrokken.
Realtime sales overzicht

Realtime overzicht van uw prestaties

Results will follow. Puntje bij paaltje gaat het om het resultaat, om het behalen van uw ambitieuze omzetdoelstellingen. Niet alleen ondersteunt onze recruitment software u bij het behalen van die doelstellingen, ook kunt u uw commerciële prestaties op de voet volgen. Realtime, op elk moment van de dag, overal ter wereld. Samengevat: met de software van OTYS heeft u inzicht in de leads, sales, activiteiten en omzetprognoses, die u of uw medewerkers scoren.
Recruitment Process Outsourcing

Klanten binden en optimaal bedienen

Happy customers. Uw opdrachtgevers betrekken, binden en zo duurzame klantrelaties te creëren: OTYS faciliteert u om dit te realiseren. Zo kunt u met de reporting tools uw opdrachtgevers visueel inzicht geven in elke actie die u voor ze onderneemt. Een speciale klantactie? Zet vliegensvlug een multiwebsite of actiepagina in. Nog een extra stap? Ook een wervingswebsite voor uw opdrachtgever behoort tot de oneindige mogelijkheden. Net als het volledig outsourcen van het recruitmentproces (RPO) dat met uw OTYS platform een kwestie is van ‘plug & play’. Het resultaat? Betrokken opdrachtgevers die weten dat u voor hen nét dat stapje extra zet.
Flexibele software

Ondersteuning in uw groei: Schaalbaarheid

Start small and dream big. Van 1 tot 1.000 medewerkers, van starter tot multinational, een kandidaten- en vacaturedatabase van 100 tot 1.000.000: alles kan met onze Recruitment Software. Met de grenzeloze mogelijkheden die OTYS biedt, kunnen uw klantbestand, database en potentieel enorm groeien en dus kunt u onbeperkt doorgroeien. Niet in de laatste plaats omdat u - door een groot deel van uw processen te automatiseren - tijd over heeft voor andere werkzaamheden. Dus als u wilt groeien, helpen wij u graag uw groeipotentieel te benutten.

Plaats en tijdsonafhankelijk werken

Everywhere and anytime. Uw medewerkers kunnen overal en altijd inloggen én werken met de mobiele applicaties van OTYS. 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser). Dus, ongeacht de plaats of tijd: uw virtuele kantoor is altijd bij de hand, het systeem is altijd up-to-date en bereikbaar.
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Spring talents
Spring Talents


Meerdere multisites en specifiek maatwerk geven Spring een unieke propositie en daarmee een voorsprong in de markt.

Bekijk Spring Talents
HRC International
HRC International

 

 

Internationale website gericht op specifieke hospitality doelgroep

 

Bekijk HRC International

 

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close