En profiteer van

Laat OTYS je website bouwen

Wij weten wat jij nodig hebt om op te vallen

OTYS maakt websites die jou ondersteunen bij het vinden van de personen die jij nodig hebt. In ons portfolio zitten meer dan 1000 vacaturesites, werkenbij-websites en bedrijfswebsites. OTYS weet wat jij nodig hebt om op te vallen in de huidige arbeidsmarkt, en hoe je de zoektocht naar de juiste (schaarse) kandidaat makkelijker en efficiënter maakt.

Wat is een recruitmentwebsite of werkenbij-site?

Met een goede werkenbij-website laat jij jouw merk spreken. De bezoeker vindt de informatie die nodig is om een goede indruk te krijgen van aangeboden vacatures maar ook van de bedrijfscultuur. Een goede werkenbij-website versterkt jouw Employer Branding en draagt bij aan het vinden en aantrekken van de juiste talenten.

Uiteraard maakt OTYS ook websites voor werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus en detacheerders. De focus ligt hier op een juiste weergave en vindbaarheid van de vacatures en de juiste branding voor jouw organisatie. De kennis die wij hebben van recruitment en het wervingsproces zetten wij graag om in een juiste employer branding strategie voor onze klanten.

Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart: wij helpen graag!

Wat doet OTYS?

Naast dat jouw website mobielvriendelijk is, creëren wij een website die jouw merk en organisatie tot leven brengt. Content die boeit en designs die verkopen. Bij de bouw van deze websites houden wij gelijk rekening met SEO en andere digitale marketingvereisten om jouw online vindbaarheid vanaf het begin zo goed mogelijk te maken.
Wil jij online vindbaar zijn?

Wij kunnen jou daarbij helpen. Bijvoorbeeld door het bouwen van een recruitment website of een werkenbij-website. Vraag hier meer info aan.

Geef me info

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Wil jij online vindbaar zijn? Wij kunnen jou daarbij helpen.

Vraag hier meer info aan

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.