Let's get in touch
 

OTYS recruitment softwareWerkenbij-websites & recruitmentsysteem

We kennen ze ondertussen allemaal, de websites beginnend met 'werkenbij'. Waar voorheen de variant 'bedrijfsnaam.nl/vacatures' nog volstond, is dit vandaag de dag niet meer voldoende. Voor een succesvolle arbeidsmarktcommunicatiestrategie is een degelijke recruitmentsite een absolute voorwaarde. Maar wat is het nu precies, en hoe kan OTYS jou hierbij van hulp zijn? 

All about zichtbaarheid en user experience

Vindbaarheid is key voor een werkenbij-website. Dat snappen wij en dus beschikt u over SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

  • Vele SEO-opties en ondersteuning om vindbaarheid van vacatures te verbeteren
  • Maak jouw vacatures vindbaar op vacaturebanken met behulp van de directe koppelingen met partners als Indeed, Recruitment Technologies en InGoedeBanen.
  • Koppelmogelijkheden met diverse webtooling zoals chatbots (Joboti) en voor het verzamelen van referenties (Ratecard).

Efficiënt en geautomatiseerd werken

OTYS is een ervaren leverancier van Recruiting Technologies. Wij leveren een saas-product waar het recruitmentproces van verschillende doelgroepen gedigitaliseerd, geautomatiseerd en vereenvoudigd kan worden. Tevens maken wij recruitmentwebsites die direct gekoppeld zijn aan onze software. Dit brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  • Directe publicatie van vacatures op jouw website
  • Jouw website in hetzelfde systeem aanpassen waarin je jouw vacatures ook aanpast
  • Kandidaten die solliciteren, komen ook terecht in hetzelfde systeem, waarbij ze direct gekoppeld zijn aan de betreffende vacature


Lees hier meer over OTYS Web!

Meer informatie?

Ben je benieuwd wat OTYS en ons platform voor jou kan betekenen? Wij geven je graag een vrijblijvende en gratis demo. Bellen kan natuurlijk ook, we zijn bereikbaar via +31 (0)318 584 900.
 

2 mooie klanten blij metonze recruitment software

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.