Let's get in touch
 

Resourcelab

Generiek

 • Custom
 • Design vrijheid
  •  
  •  
  •  
 • Op aanvraag

Resource Lab is een in Parijs gevestigde partner gespecialiseerd in kandidaat- en werknemerservaring.

Resource Lab biedt 4 hoofddiensten:

Recruitment- en HR-sites van hoge kwaliteit en een design wat lang mee kan. 

We bieden de keuze uit een volledig op maat gemaakte website of een aantal thema sites die zijn afgestemd op uw identiteit en branding. De verschillende mogelijke thema sites:

 • Start: eenvoudige sites voor kleine wervingscapaciteit en gerichte campagnes
 • Pro: voor middelgrote bedrijven die een HR-merk willen ontwikkelen en wervingsmarketingcampagnes willen beheren
 • Netwerk: voor gevestigde bedrijven met meerdere vestigingen
 • Expert: gericht op moeilijk vervulbare vacatures met zeer uitgebreide storytelling in hun content. 
 • Leader: voor grotere bedrijven met grote volumes en meerdere rekruteringsuitdagingen

Al onze sites voldoen aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van prestaties, SEO-vriendelijkheid, mobiele navigatie, CO2-uitstoot en toegankelijkheid. We bieden kortom genoeg functies om je te onderscheiden.

Andere diensten

 1. Secundaire diensten zoals SEO-optimalisatie, ontwerpen van brochures en logo's en het ontwerpen van pagina's voor sociale media
 2. Overige diensten om banen aantrekkelijker te maken en kandidaten nieuwe manieren van zoeken aan te bieden. Zoals op basis van: vaardigheden, passie, levenskwaliteit en leefomgeving
 3. Een slimme connector tussen OTYS en uw recruitmentsite om extra features toe te voegen zoals 'front-end match', 'scoring', 'affinity search' en een 'smart sollicitatieformulier'

Missie:

Uitzonderlijke HR-sites beschikbaar maken voor alle bedrijven

“Technologie is niet genoeg”

De introductie van AI, het onstaatn van veschillende online marktplaatsen of de steeds maar weer nieuwe komst programma's is genoeg om de immense vooruitgang van HR-technologieën in de afgelopen 20 jaar te illustreren.

Een meer industriële en gestroomlijnde benadering heeft deze vooruitgang mogelijk gemaakt, aangezien HR-technologieën door een groot aantal bedrijven zijn overgenomen.

Maar een industriële aanpak is niet altijd voldoende. Als het gaat om de kandidaat ervaring, de werkgever ervaring en het bedrijfsmerk, is een sterke identiteit die betekenis geeft, een gepersonaliseerde aanpak en een dosis originaliteit vereist. Dit is wat een uitzonderlijke HR-site maakt.

“Dus laten we mensen goed vergelijken”

Kruip in de huid van kandidaten en medewerkers. Hoe kunt u ze overtuigen als uw site en uw concurrenten als 2 druppels water op elkaar lijken? Als uw tone of voice alledaags klinkt. Of als de solliciatie procedure aanvoelt als een toelatingsexamen. Het tonen van originaliteit en authenticiteit is verreweg de beste manier om te overtuigen, maar ook om teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen.

“Omdat selectie twee kanten op gaat”

Of het nu gaat om recruitment of talentmanagement, de eerste selectie wordt gedaan door de kandidaat zelf, niet door het bedrijf. Straal je een saai imago uit en beperk jezelf tot “standaard” content? Dit kan resulteren in kandidaten die niet erg gemotiveerd zijn. 

Om van uw HR-site het voorbeeld van een succesvolle digitale transformatie te maken, bieden we een unieke combinatie van meerdere expertises op het gebied van HR, maar ook op het gebied van technologie, design, marketing en contentproductie.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Resourcelab te bieden heeft en / of eens overleggen of dit de beste keuze is voor jouw organisatie en de wensen. Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wil je alle partners en de specificaties in één handig overzicht bekijken? Klik dan hieronder op ‘Weboplossingen vergelijken’.

Kies deze oplossingWeboplossingen vergelijken

Alternatieve oplossingen

Stuurlui

Stuurlui is een fullservice WordPress bureau. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui vaart op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Stuurlui

Getnoticed

Getnoticed specialiseert zich in 2 type diensten: recruitment marketing en recruitment tech. Het doel: zorgen dat de juiste doelgroep wordt aangesproken en de juiste conversie voor de vacatures van de klant. 

Getnoticed

Sitecore

Sitecore stelt ontwikkelaars en marketeers in staat om aan innovatieve oplossingen te werken en zo een bijzondere klantbeleving te creëren.

Sitecore

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.