Let's get in touch
 

Recruitment Portaal

OTYS

  • Thema
  • Design vrijheid
    •  
  • Inbegrepen bij OTYS Pakket of v.a. €50,- p.m.

Soms heb je al een eigen goed scorende recruitment website of laat je een website bouwen in een ander systeem, maar wil je wel gebruik maken van de beste functies uit het OTYS systeem. Het recruitmentportaal is dan de oplossing! Dit portaal is het verlengstuk van je OTYS systeem naar de website. Het recruitmentportaal bestaat uit een vacaturepagina en een inschrijfformulier. Vanuit de externe website wordt er gelinkt naar het recruitmentportaal welke vaak wordt geplaatst op een sub domein zoals: https://vacature.mijnbedrijf.nl. Je hoofdwebsite staat in dit voorbeeld dan op https://www.mijnbedrijf.nl.

Met het recruitmentportaal publiceer je gemakkelijk je vacatures vanuit OTYS Go! Het recruitmentportaal is volledig geïntegreerd met Indeed, talent.com en Google for Jobs. Sollicitanten kunnen direct solliciteren en je kunt alle relevante recruitment-data terugvinden in OTYS.

Het logo en de primaire en secundair kleur van je organisatie kunnen worden verwerkt in het recruitmentportaal. Je kan zelf aangeven welke matchcriteria je op de website wil publiceren. Daarnaast beheer je ook zelf je sollicitatieformulier vanuit OTYS Go!

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel een goed werkend recruitmentportaal online
  • Uitstekend bij een kleiner budget

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die OTYS te bieden heeft en / of eens overleggen of dit de beste keuze is voor jouw organisatie en de wensen. Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wil je alle partners en de specificaties in één handig overzicht bekijken? Klik dan hieronder op ‘Weboplossingen vergelijken’.

Kies deze oplossingWeboplossingen vergelijken

Alternatieve oplossingen

Job API

Job API is door OTYS ontwikkeld ter vervanging van de Job XML en het OTYS vacatureportaal. De Job API maakt het mogelijk om snel een perfect geïntegreerde externe vacaturesite of pagina te koppelen aan je OTYS systeem.

Job API

WordPress Plugin

De OTYS Plugin maakt van jouw WordPress site een echte recruitment website. De integratie zorgt ervoor dat elke stap van het proces geautomatiseerd is zonder extra werk. Vacatures worden automatisch op je website geplaatst en de gesolliciteerde kandidaten in OTYS. 

WordPress

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.