Let's get in touch
 

Job API

OTYS oplossing

  • Custom
  • Design vrijheid
  • v.a. €250,- eenmalig, €75,- p.m. 

Job API biedt alle informatie die nodig is om een vacaturepagina samen te stellen en daarmee OTYS te koppelen met jouw eigen website. Deze API kan gebruikt worden indien je al een eigen website hebt en alleen de vacature informatie aangeleverd wil krijgen vanuit het OTYS systeem. De Job API is eenvoudig door een developer te implementeren, zonder dat deze zich hoeft te verdiepen in de complexiteit die onze Webservices met zich meebrengt.

Voor de documentatie maken we gebruik van het bekende platform Swagger. Zo maken we de Job API nog toegankelijker om te integreren in de website en haal je makkelijk de informatie op die nodig is voor de vacature lijst- en detail pagina.

  • Koppel eenvoudig je eigen website aan OTYS
  • Vervanging van OTYS vacatureportaal en OTYS Job XML

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die OTYS te bieden heeft en / of eens overleggen of dit de beste keuze is voor jouw organisatie en de wensen. Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wil je alle partners en de specificaties in één handig overzicht bekijken? Klik dan hieronder op ‘Weboplossingen vergelijken’.

Kies deze oplossingWeboplossingen vergelijken

Alternatieve oplossingen

Careerpage

Careerpage is door OTYS ontwikkeld ter vervanging van het OTYS CMS en het OTYS-vacatureportaal. De Careerpage maakt het mogelijk om een geïntegreerde careersite op te zetten in minder dan 30 minuten zonder hulp van een webdeveloper. 

Careerpage

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.