Let's get in touch
 

Getnoticed

Recruitment CMS

 • Thema
 • Design vrijheid
  •  
  •  
 • €250,- eenmalig, €265- p.m.

 

 • Custom
 • Design vrijheid
  •  
  •  
  •  
 • Op aanvraag

Wij specialiseren ons in:

Het ontwikkelen van conversiegedreven werken bij- en recruitment websites.

Hiervoor ontwerpt en bouwt ons development team de meest gave websites. Uiteraard doen we dit altijd met het recruitment CMS Serena. In CMS Serena zitten alle benodigde functionaliteiten om een goede werken bij of recruitment site te maken.
Deze zijn zo ingericht dat het voor de kandidaten eenvoudig is om alle informatie te vinden waarnaar hij op zoek is en om uiteindelijk zijn gegevens achter te laten.

Recruitment marketing campagnes

Door het inzetten van o.a. jobboard marketing, social media marketing en Google Ads zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep wordt aangesproken. Het doel? De juiste conversie voor de vacatures van de klant. Door inzicht te hebben in alle relevante data en statistieken weten we precies waar ze vandaan komen, wat ze kosten en hoe we ze moeten laten bewegen.

Het recruitment CMS Serena

Alle waardevolle online recruitment tools die je nodig hebt om jouw website mee te verrijken vind je in ons CMS Serena. Zo kan je heel makkelijk zelf content aanpassen, onbeperkt landingspagina’s aanmaken en jouw werkgeversmerk goed online exposeren. Voeg bijvoorbeeld blogs, testimonials, FAQ of visuele sollicitatieprocedures toe om jouw kandidaten nog meer gevoel te geven bij jouw organisatie. 

Wil je next level gaan? We kunnen integreren met veel externe recruitment tools, denk bijvoorbeeld aan een recruitment chatbot, podcasts, 360 graden experiences of een tool die de kandidaat match op basis van cultuur. Zo maken we van CMS Serena het kloppende hart van jouw recruitmentproces.

OTYS & Getnoticed & CMS Serena: ultieme samenwerking

Door onze websites te koppelen met OTYS wordt ervoor gezorgd dat sollicitanten rechtstreeks in het ATS van de klant worden geschoten en nog veel meer. De koppeling tussen een Getnoticed website en OTYS twee richtingsverkeer. De vacatures worden geplaatst in het ATS en verschijnen automatisch op de werken-bij website. De sollicitanten reageren op de werken-bij website en komen automatisch binnen in het ATS. Naast deze basis functionaliteit bevat de koppeling unieke extra’s

Gebruiksgemak voor recruitment is één, data veilig op een centrale plaats bewaren is twee.

Een top samenwerking dus!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Getnoticed te bieden heeft en / of eens overleggen of dit de beste keuze is voor jouw organisatie en de wensen. Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wil je alle partners en de specificaties in één handig overzicht bekijken? Klik dan hieronder op ‘Weboplossingen vergelijken’.

Kies deze oplossingWeboplossingen vergelijken

Alternatieve oplossingen

Stuurlui

Stuurlui is een fullservice WordPress bureau. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui vaart op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Stuurlui

Booston

Met Booston blijf je zelf volledige controle houden over je recruitment-marketingvraagstukken. Vanuit een centrale omgeving (OTYS) publiceer je met één druk op de knop jouw vacature op alle gewenste kanalen waar je de vacature wil publiceren. 

Booston

Steets

Steets is het full service marketingbureau waar je terecht kunt voor strategie, creatie en code. Wat Steets uniek maakt is de integrale aanpak. Van merkstrategie tot webontwikkeling en het uit handen nemen van je complete digital marketing.

Steets

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.