Let's get in touch
 

Booston

Recruitment CMS

 • Thema
 • Design vrijheid
  •  
  •  
 • v.a. €749,- eenmalig, €290,- p.m.

Een recruitmentwebsite is de basis van je hele business case. Vindbaarheid en conversie zijn daarin de allerbelangrijkste key-factoren die het verschil voor je maken. Waarom succes vaak uitblijft? Recruiters en marketeers werken en communiceren niet met elkaar op dezelfde golflengte. Met Booston is dat verleden tijd!

Op basis van jullie huisstijl en content maakt Booston een prachtige website, volledig in sync met OTYS met alle technieken, functionaliteiten en designmogelijkheden die nodig zijn in de recruitmentwereld. Als jullie nieuwe website helemaal klaar is, krijgen jullie volledig toegang tot het content-management-systeem waardoor jullie de website zelf beheren. In een handomdraai maak je bijvoorbeeld nieuwe pagina’s aan of voeg je nieuwe content toe aan de bestaande website.

Door de koppeling met OTYS worden vacatures direct op de website gepubliceerd en komen kandidaten direct in OTYS te staan. Daarnaast zijn doorlopend vacatureattributen, kandidaat-statussen en recruiter-informatie in sync.

 • Gekoppeld met OTYS
 • Volledig in eigen huisstijl
 • Flexibel content managen
 • Hoge conversie en vindbaarheid
 • BI Marketing Rapportages

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Booston te bieden heeft en / of eens overleggen of dit de beste keuze is voor jouw organisatie en de wensen. Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Wil je alle partners en de specificaties in één handig overzicht bekijken? Klik dan hieronder op ‘Weboplossingen vergelijken’.

Kies deze oplossingWeboplossingen vergelijken

Alternatieve oplossingen

Stuurlui

Stuurlui is een fullservice WordPress bureau. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui vaart op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Stuurlui

Steets

Steets is het full service marketingbureau waar je terecht kunt voor strategie, creatie en code. Wat Steets uniek maakt is de integrale aanpak. Van merkstrategie tot webontwikkeling en het uit handen nemen van je complete digital marketing.

Steets

Getnoticed

Sinds 2009 het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan?", is een vraag die we vaak krijgen. Eigenlijk is het simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie.

Getnoticed

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.