Let's get in touch
 

Klaar voor een nieuw plan?

Weboplossingen

Weboplossingen vergelijken

OTYS

Careerpage

Careerpage is door OTYS ontwikkeld ter vervanging van het OTYS CMS en het OTYS vacatureportaal. Careerpage maakt het mogelijk om een ge├»ntegreerde careersite op te zetten in minder dan 30 minuten zonder hulp van een webdeveloper. 

Careerpage

Careerpage Recruitment Portaal

Een recruitmentportaal maakt het mogelijk om optimaal gebruik te maken van handige OTYS features. Publiceer vacatures met één druk op de knop en gebruik OTYS vragensets, zonder in te leveren op je huidige bestaande website.

Careerpage Recruitment Portaal

Job API

Job API is door OTYS ontwikkeld ter vervanging van de Job XML en het OTYS vacatureportaal. De Job API maakt het mogelijk om snel een perfect geïntegreerde externe vacaturesite of pagina te koppelen aan je OTYS systeem.

Job API

Webservices

Webservices maakt het mogelijk om complexere integraties met OTYS te maken. Je kunt naast vacatures ophalen en sollicitaties verwerken bijvoorbeeld ook de OTYS portalen voor kandidaten en klanten vervangen voor eigen varianten.

Webservices

WordPress

Rankdata

Rankdata zijn experts in het bouwen van websites. Je kunt bij ze terecht met je digitale vraagstukken van A tot Z. Een partij die verder denkt dan alleen de website, zo ben jij je concurrent een stapje voor. 

Rankdata

Stuurlui

Stuurlui is een fullservice WordPress bureau. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden maatwerk WordPress websites. Stuurlui vaart op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat.

Stuurlui

WordPress Plugin

De OTYS Plugin maakt van jouw WordPress site een echte recruitment website. De integratie zorgt ervoor dat elke stap van het proces geautomatiseerd is zonder extra werk. Vacatures worden automatisch op je website geplaatst en de gesolliciteerde kandidaten in OTYS. 

WordPress

Recruitment CMS

Booston

Met Booston blijf je zelf volledige controle houden over je recruitment-marketingvraagstukken. Vanuit een centrale omgeving (OTYS) publiceer je met één druk op de knop jouw vacature op alle gewenste kanalen waar je de vacature wil publiceren. 

Booston

Getnoticed

Sinds 2009 het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan?", is een vraag die we vaak krijgen. Eigenlijk is het simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie.

Getnoticed

Steets

Steets is het full service marketingbureau waar je terecht kunt voor strategie, creatie en code. Wat Steets uniek maakt is de integrale aanpak. Van merkstrategie tot webontwikkeling en het uit handen nemen van je complete digital marketing.

Steets

Generiek CMS

Sitecore

Sitecore stelt ontwikkelaars en marketeers in staat om aan innovatieve oplossingen te werken en zo een bijzondere klantbeleving te creëren.

Sitecore

Resourcelab

Wij zijn experts in kandidaat- en medewerkersbeleving, bieden hoogwaardige wervings- en HR-websites met goede toegankelijkheid en duurzaam ontwerp, samen met SEO- en marketingdiensten en een slimme OTYS-connector met extra optionele functies. 

Resourcelab

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.