En profiteer van
Beste recruitment software

Walk in Friday bij OTYS

Bent u al bekend met de Walk in Friday? Deze vrije inloopmiddag is een fenomeen onder de OTYS enthousiastelingen en laat iets zien van onze open cultuur en klantvriendelijkheid. Tijdens deze middag bent u van harte welkom om langs te komen met vragen, technische uitdagingen of gewoon voor een goed gesprek onder het genot van een bak koffie of een borrel.

Walk in Friday bij OTYS

Tijdens de Walk in Friday die (meestal) op de eerste vrijdagmiddag van de maand gehouden wordt zijn alle werknemers van OTYS voor u aanwezig in ons kantoor in Veenendaal. En u kunt gewoon binnenwandelen.

We kunnen u helpen een specifiek probleem te verhelpen of een bepaald proces in te richten of u kunt in een kleine groep of alleen getraind worden in een onderdeel van het gebruik van de software. U kunt even checken hoe uw SEO ervoor staat of gewoon even een praatje maken met uw accountmanager of één van de directieleden.

Bij voldoende animo zijn wij ook altijd in voor een borrel in onze stamkroeg "De Plantage". Uiteraard op onze kosten. Happy hour bij OTYS dus!

Bekijk ons evenementen overzicht om te zien wanneer de volgende WIF's gepland zijn.

Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close