En profiteer van
Beste recruitment software

Daarom de recruitment software van OTYS

Sneller, beter, meer, altijd én overal.

Wilt u ook op deze manier de beste kandidaten bereiken? Kies dan voor recruitment software van OTYS.

Kennispartner in recruitment

Snelheid en optimalisatie

Less is more. U weet als geen ander dat er bij elk recruitmentproces ontzettend veel komt kijken. Elke keer weer. Gelukkig kan zo’n veelomvattend proces worden geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd met de recruitment software van OTYS, die een efficiënte workflow mogelijk maakt.

Uw werkproces wordt -overal waar u het wilt en waar het kan- geautomatiseerd. Zo kunt u zich focussen op het maken van de ultieme match. Door innovatieve snufjes en razendsnelle servers is de laadtijd tussen de schermen minimaal. Zodat u met zo min mogelijk handelingen, zo veel mogelijk werk verzetten.

 • Optimale workflow
  Recruitment is een vak. Als je als softwareleverancier steengoede recruitment software wilt bouwen, moet je dit vak begrijpen. OTYS snapt het. En is al sinds 2001 thuis in de wereld van recruitment. Wij begrijpen wat er nodig is voor een compleet werving- en selectieproces en hoe dit proces kan worden geoptimaliseerd en geautomatiseerd.
 • Sneller werken met de gepersonaliseerde weergave
  Snelheid is key. Zeker binnen recruitment waar vacatures ‘gisteren’ ingevuld moesten zijn. U kunt de weergave van uw recruitment software personaliseren, zelf uw voorkeuren aangeven en de meest gebruikte modules, zoekfilters, gegevens prominent beschikbaar maken.
 • Houd uw bedrijfsprestaties strak in de gaten
  Meten is weten. In de zelf te creëren dashboards heeft u altijd en overal een real time en haarscherp overzicht van álle resultaten die worden geboekt. Resultaten van uzelf én die van uw team. U stelt zelf de KPI’s in om op te sturen en kunt narrow casting inzetten voor bedrijfscommunicatie.
 • Supersnelle software
  De techniek staat voor niets. Onze razendsnelle servers en state of the art techniek zorgen samen voor supersnelle communicatie tussen de recruitment software en uw database. Hierdoor wordt de laadtijd tussen schermen geminimaliseerd en uw werkgemak gemaximaliseerd.
One stop shop recruitment systeem

Overal en altijd

Work, work, work. Als het goed is, liggen er altijd bergen werk. Wel zo handig als u dan overal en altijd bij uw data kunt. Dan bent u vast in de wolken als we u vertellen dat OTYS overal en altijd bereikbaar is. Ons recruitment systeem is namelijk gebouwd als cloud-systeem.

Dat onze software zich ‘in de cloud’ bevindt, betekent ook dat we webbased zijn. Hierdoor kunt u 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser) inloggen en werken in uw systeem. Er is geen installatie nodig en software updates vinden plaats zonder dat u er ook maar íets van merk. Dus, waar u ook bent, u heeft uw virtuele kantoor altijd bij de hand, het systeem is altijd up to date en bereikbaar. Zo kunt u door met uw werk.

 • Flexwerken mogelijk
  Op het werk, thuis op de bank of onderweg naar een afspraak: uw recruitment systeem is altijd en overal toegankelijk. Of u nu werkt op een laptop, desktop, tablet of mobiel: als er internet is, dan werkt OTYS.
 • Geen gedoe met installatie of updates nodig
  Ons systeem is webbased. Geen zorgen, we vermoeien u niet met de technische details hóé dit werkt, maar weet dat u hierdoor niets hoeft te installeren en wij ervoor zorgen dat het systeem altijd up to date is. Zonder dat u hier omkijken naar heeft.
Recruitment systeem met onbeperkte mogelijkheden

Onbeperkte mogelijkheden

Everything is possible. OTYS denkt in mogelijkheden en is daarin graag haantje de voorste. Als het gaat om innovatie, technologie en mogelijkheden is stilstaan namelijk achteruitgang. Wij willen net als u, vooruit.

Onze standaard recruitmentoplossingen zijn dan ook helemaal niet zo standaard, ze bevatten net dat beetje meer. Talloze koppelingen, een rechtensysteem, een modulaire opbouw en meer. Alles wat u nodig heeft om uw proces te optimaliseren en overzichtelijk te maken. Wilt u nóg meer? Daag ons uit. Bij ons is alles mogelijk (op het gebied van software en websites dan). Als u -net als OTYS- niet in beperkingen denkt maar in mogelijkheden, dan zitten we op 1 lijn.

 • Standaard - of maatwerkwebsite
  Een werkenbij-website, recruitmentsite, vacaturebank of een website voor uw detacherings- of uitzendbureau; hiervan gaan de handen van onze web developers en designers jeuken. Bent u van het kaliber ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’? Kies dan uit één van de standaardtemplates voor uw website. Dat is ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee.
 • Crowd development
  Samen is alles beter én goedkoper. Als u een idee heeft voor maatwerk dat zó slim is dat meer van onze klanten er gebruik van kunnen én willen maken, dan bouwen we dit tegen een gereduceerd tarief.
 • Schaalbaar en modulair opgebouwd
  Onze recruitment software is modulair opgebouwd. Een moeilijk woord voor een makkelijke oplossing: u kiest zelf welke modules u nodig heeft, en welke niet. Groot of klein, groeiend of in verandering: OTYS past bij u óf past zich aan.
 • Overzichtelijk rechtensysteem
  Dat u bepaalde modules nodig heeft, wil niet zeggen dat dat voor alle collega’s geldt. U bepaalt zelf welke medewerker toegang heeft tot welke module.
 • Koppeling met andere pakketten
  OTYS heeft fantastische koppelingen met meer dan 20 waardevolle partners. Hierdoor heeft onze software nog meer functionaliteiten en mogelijkheden biedt. En daar blijft het niet bij: ook kunt u onze recruitment software koppelen aan én integreren met veel andere partijen via een API. Zo wordt OTYS nóg meer een alles-in-één oplossing voor uw recruitmentproces. Voorbeelden zijn CV parsing, semantic search, (online) boekhouden, multiposten, LinkedIn en meer mogelijk maken.
Veilige en betrouwbare software

Veiligheid en betrouwbaarheid

Safety first. Zeker omdat u werkt met veel privacygevoelige gegevens. Persoons- en bedrijfsgegevens die alleen toevertrouwd mogen worden aan één van de meest geavanceerde en best beveiligde datacenters van de wereld. Met minder nemen we geen genoegen.

OTYS garandeert u de beveiliging van uw gegevens door onze software, uw data en website onder te brengen bij een state-of-the-art datacenter zijn onze toepassingen altijd en overal – ook op piekmomenten – bereikbaar. Dus, ook voor de veiligheid van uw gegeven,s kunt u op ons rekenen.

 • Veilig
  Optimale beveiliging van uw gegevens en de gegevens van uw kandidaten doordat OTYS gebruik maakt van een van de meest state-of-the-art datacenters van de wereld.
 • Betrouwbaar
  Omdat uw data en website cruciaal voor uw business zijn, kunt u op ons rekenen. Specifiek op ons grote team van ICT-specialisten. Zij zorgen voor optimale betrouwbaarheid van onze software, uw data en uw website.
Opvallende vacatures en website

Overal opvallen

Outstanding exposure. U wilt dat uw website en vacatures worden gevonden. Software die is geoptimaliseerd om hoog te scoren in een zoekmachine als Google, is dan wel zo fijn. Dus bouwen we uw website met veel aandacht voor SEO. U wilt gezien worden. Door uw doelgroep en op de kanalen die u zelf bepaalt. Dat men oog heeft voor uw website én uw vacatures. Dus kiest u voor publicatie op een groot aantal vacaturebanken en social media. Met onze multiposting-tools is dat in 1 handomdraai gedaan.

Vindbaar en zichtbaar dus, waarmee u zich profileert onder uw doelgroep. Bij kandidaten en eventueel potentiële opdrachtgevers van wie de gegevens aan de achterkant automatisch worden opgeslagen. Dus, groots bereik, in het hart van uw doelgroep, op een efficiënte manier. Met de recruitment software van OTYS.

 • Wervingskanalen
  Niet alleen op uw eigen website maar ook op heel veel andere wervingskanalen, vacaturebanken en social media-kanalen schitteren uw vacatures. Dat realiseert u al met een paar klikken.
 • Een goed vindbare en beheerbare website
  Natuurlijk responsive, zoekmachinevriendelijk en helemaal geïntegreerd met uw vacature- en kandidatendatabase. Wat wilt u nog meer? O ja, een gebruiksvriendelijk CMS om zelf de content van uw website te beheren, inclusief een gebruiksvriendelijke editor.
Sublieme gebruikersvriendelijkheid

Sublieme gebruikerservaring

Easy does it. Het vinden van een baan start bij een zoektocht. Een zoektocht die u zo eenvoudig en prettig mogelijk wilt maken. Het doel? De felbegeerde sollicitaties van uw doelgroep in uw database én bijdragen aan een ultieme candidate experience en daarmee aan uw (employer) brand.

Van het zoekfilter op uw vacaturepagina tot de automatische ontvangstbevestiging voor uw sollicitant: onze software gaat én staat voor een gebruiksvriendelijke, laagdrempelige website en sollicitatieprocedure. Niet alleen u, maar ook uw sollicitanten worden blij van OTYS.

 • Sollicitatievragenformulier op maat
  Voor de ene vacature vraagt u de sollicitant het hemd van het lijf, voor een andere vacature wilt u de rode loper uitrollen. Met het vragenformulier dat u per vacature kunt tweaken bepaalt u zelf de hoogte van de drempel.
 • Killerquestions
  Een iets vriendelijkere naam voor killerquestions is ook wel: ‘filtervragen’. Nog even wat zaken checken bij de sollicitant. Wat voor zaken? Dat bepaalt u zelf, per vacature kunt u unieke killerquestions instellen en bij niet-passende antwoorden worden kandidaten automatisch geweigerd . Wel zo duidelijk voor de kandidaat en efficiënt voor u.

Independent Recruiters is tevreden klant van OTYS

OTYS vormt de kern van al onze recruitmentprocessen. Het systeem is veelzijdig, makkelijk te gebruiken met gunstige kwaliteitverhouding.

Olfertjan Niemeijer, Managing Consultant Independent Recruiters
IT-Profile blij met uitgebreide SEO-functionaliteit

Het recruitment systeem is zeer intuïtief. En de uitgebreide SEO-functionaliteit was nóg een goede reden voor IT-profile om over te stappen op OTYS software.

Erik Derijks, Medeoprichter en Senior Recruiter van IT-Profile
OTYS kunnen we configureren naar onze processen en inrichting.

Met OTYS hebben we veel meer functionaliteiten. Bovendien kunnen we de OTYS software configureren naar onze processen, smaak en inrichting.

Koen van Haperen, Manager Business Development bij Chain
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert uw werkproces met innovatieve recruitment software en websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag contact aan Plan een demo

Copyright 2017 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  GO!
Keep in touch
Instragram
Twitter
Facebook
LinkedIn
Interesse in OTYS?Interesse in OTYS?
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close