Let's get in touch
 

Werving & Selectie met

Ha! We hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen wat een werving- en selectiebureau precies doet! Wat we je wel graag willen toelichten is hoe OTYS inspeelt op jouw proces. Van het aantrekken tot beoordelen en van het selecteren tot aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. In dit proces dienen automatisering, strategie, onderscheidend vermogen en snelheid een directe impact te hebben op de resultaten.

Hoe helpt OTYS jou?

Hoe helpt OTYS jou?

Alles-in-één. Jij zet OTYS in voor zowel de voorzijde als de achterzijde van jouw proces. Dat heet: OTYS maakt recruitment software én websites. Die op alle mogelijke manieren aan elkaar gekoppeld zijn. Op deze manier beheers jij je aanvragen, vacatures, kandidaten en opdrachtgevers in één systeem en heb je de informatie die jij online wil publiceren met één druk op de knop gepubliceerd.

Automatisering?

Automatisering?

Tijd besparen. OTYS kent het recruitmentproces door en door. Wij weten dat de dagelijkse werkzaamheden van een recruiter soms teveel bestaan uit administratieve taken. Met een systeem als OTYS neem je deze handelingen weg omdat deze veelal geautomatiseerd kunnen worden. Wat dacht je van een online CV-presentatie aan opdrachtgevers en de automatische dossiervorming? Ook het kunnen parsen van CV’s én vacatures is cruciaal voor het uit handen nemen van administratieve ongemakken. 

Hoe presenteer jij je als werving- en selectiebureau?

Hoe presenteer jij je als werving- en selectiebureau?

All about zichtbaarheid. Ingebouwde koppelingen met multiposters, jobboards en andere kanalen maken dat vacatures verspreiden via OTYS een eitje is. Ook zet OTYS volop in op online marketing en met het bouwen van jouw website hebben wij genoeg expertise in huis om jou te adviseren op het gebied van SEO en online marketing. Daarbij kijken we niet alleen naar hoe jouw website eruit ziet maar voornamelijk naar de candidate experience op jouw website. 

Optimaliseren en bijsturen

Kan jij optimaliseren?

Optimaliseren en bijsturen. Door gebruik te maken van één pakket waarin administratieve taken als mail, agenda en taken samenkomen met strategische keuzes op het gebied van aantrekken en selectie van kandidaten en opdrachtgevers kan er bewust geoptimaliseerd worden. OTYS biedt genoeg mogelijkheden om werkprocessen inzichtelijk te maken, resultaten en KPI’s te monitoringen en samen te werken op een agile wijze.

Features in OTYS Go!Waar gebruik je OTYS voor?

OTYS Go! ondersteunt het gehele recruitmentproces. Van werving & selectie tot het plaatsen van kandidaten. Hieronder zie je een overzicht van verschillende functionaliteiten die jouw proces efficiënter en soepeler maken!

FeaturesWerving & Sourcing

Het werven van kandidaten in OTYS Go! gaat sneller en efficiënter. Directe koppelingen met jouw recruitmentwebsite, het OTYS MultipostingFramework, diverse mulitpostingtools en vacaturebanken maakt het uitzetten en online vindbaar maken van een vacature simpeler dan ooit. Databases van kandidaten en vacatures zijn direct aan elkaar gekoppeld en matches kunnen zelfs geautomatiseerd gemaakt worden. Wat nog meer?

 • Uitzetten vacatures (ook in combinatie met partners)
 • Inzet sociale media
 • Recruitmentwebsite
 • Actief sourcen 
 • Matchen in jouw gekoppelde databases
 • Online vacature presentatie in eigen huisstijl


Lees meer

FeaturesSelectie & Procedure

OTYS Go! stelt je in staat om vliegensvlug CV's te beoordelen en je database te doorzoeken. Ook het maken van matches en shortlists is makkelijk gemaakt door verschillende features zoals Hunt & Select en Autoscore. Ook de verschillende zoekopties om te searchen in jouw database kunnen leiden tot verrassende resultaten. In de Procedure Module zie je in een oogopslag welke kandidaten zich in welke fase van het sollicitatieproces bevinden en wat de status is!

 • Kandidaten beheren o.a. door kandidatenportalen
 • Search jouw database 
 • Maak shortlists met behulp van Hunt & Select en Autoscore
 • Online CV presentatie in eigen huisstijl
 • Geïntegreerde videochat voor sollicaties mét opnamemogelijkheid.
 • Overzichtelijke Procedure Module & KanBanboards


Lees meer

Features Proces & Optimalisatie

Het recruitmentproces biedt aan alle kanten mogelijkheden op geoptimaliseerd te worden. Features als rapportages, dashboards en widgets die volledig naar wens in te richten zijn, maken het proces persoonlijk. Een geintegreerde mail- en agendamodule maken automatische dossiervorming en koppelingen tussen bijvoorbeeld kandidaten en relaties en agenda-items mogelijk, waardoor veel administratie binnen OTYS al geautomatiseerd is bij eerste gebruik. De takenmodule maakt het mogelijk om gestructureerd te werk te gaan, waarbij taken te koppelen zijn aan workflows waardoor takenlijsten automatisch gevuld worden bij het veranderen van bijvoorbeeld een kandidaatstatus.

 • Dashboards, raportages en details zijn volledig naar wens in te richten
 • Workflows, workflows, workflows. Maak jouw proces geautomatiseerd én geoptimaliseerd
 • De takenmodule maakt werkdruk, taakverdeling en jouw eigen to-do list inzichtelijk
 • Geintegreerde mail- en agendaoplossing maakt automatische dossiervorming mogelijk


Lees meer

Features Business & Marketing

Met OTYS krijg je grip op je business. OTYS biedt verschillende modules waarmee Sales & Marketing ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module komen in het salesproces van pas. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst. Op het gebied van Marketing ondersteunt OTYS met een o.a. Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van OTYS.

 • Houd overzicht op leads en herkomst in de Sales Module
 • Maak realtime rapportage afspraken, calls, offertes, omzet en meer
 • Geautomatiseerde offertetrajecten om tijd te besparen en je foutmarge te verkleinen
 • Activiteiten Module, monitor & analyseer activiteiten en opvolging


Lees meer

FeaturesIntegraties & Koppelingen

OTYS werkt standaard met integratiepartners Actonomy en Textkernel. Actonomy maakt de vele zoekmogelijkheden binnen OTYS mogelijk en Textkernel levert tooling om de CV's van jouw kandidaten en verschillende vacatureteksten eenvoudig te parsen en op te nemen in jouw database. Naast deze integratiepartners heeft OTYS een heel uitgebreid partner- en koppelingennetwerk waardoor het mogelijk is om verschillende pakketten aan elkaar te koppelen. Denk hierbij aan softwarepakketten als Exact, AFAS en Twinfield maar bijvoorbeeld ook mulitposters als In Goede Banen en Recruitment Technologies.

Voor het gehele partner- en koppelingenoverzicht van OTYS:

Klik hier

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.