Let's get in touch
 

Voor sales/finance/juridisch

Binnen de sales, finance & juridische branche ben je altijd op zoek naar plaatsbare kandidaten van niveau voor jouw opdrachtgever of om jouw eigen team te versterken. Soms gaat dit proces niet altijd even makkelijk, je werkt bijvoorbeeld met e-mail en Excel en je moet zelf overal achteraan gaan. Dit kan natuurlijk veel makkelijker en geautomatiseerd gedaan worden via de recruitment software van OTYS! Via de software oplossing van OTYS wordt het vinden van de juiste kandidaat een stuk eenvoudiger en sneller.

Je hoeft zelf minder te doen met OTYS.

Je hoeft zelf een stuk minder te doen!

Wij van OTYS willen het recruitment proces voor jou zo eenvoudig mogelijk maken. Als je een vacature hebt aangemaakt in OTYS plaats je dit heel eenvoudig op jouw werkenbij website (deze kunnen wij ook voor je maken) en vervolgens plaats je de vacature weer met één druk op de knop door op Indeed of bijvoorbeeld op Facebook. En als je dan een reactie krijgt, krijg je van ons een berichtje dat een kandidaat heeft gereageerd. Je kan direct vanuit de mail kijken of het wat is of niet. Standaard opgestelde e-mails maken het vervolgens makkelijk om opvolging te geven aan de kandidaat. Dit is maar één van de vele voorbeelden van hoe OTYS jou kan helpen. We kunnen nog veel meer voor jou automatiseren! Ben jij benieuwd naar wat OTYS voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Vraag een vrijblijvende demo aan!

Vraag onze demo aan

Automatische dossiervorming en eenvoudig zoeken

Automatische dossiervorming en eenvoudig zoeken

In de SaaS recruitment oplossing van OTYS wordt alles gelogd. Dat betekent dat ons systeem automatisch alle gebeurtenissen rondom een kandidaat, contactpersoon of relatie vastlegt. Hierdoor maakt OTYS het mogelijk om een complete kandidaten portefeuille op te richten. Maar, ook kan je hierdoor alles eenvoudig terugvinden. OTYS is gekoppeld met verschillende partners, zoals Actonomy. Actonomy is de search engine die semantisch zoeken in OTYS Go! mogelijk maakt. Actonomy weet dat accountmanager een synoniem is voor verkoopmanager. Zoek je een verkoopmanager? Dan zullen de resultaten voor accountmanager ook worden getoond. Een score laat zien met welk percentage de kandidaat matcht met de zoekopdracht en je kan zelfs de context rondom de zoekopdracht inzien. Op deze manier kan je veel gerichter gaan zoeken in je digitale kandidaten kaartenbak en vind je sneller de juiste kandidaat. 

Het meest uitgebreide partnernetwerk

Het meest uitgebreide partnernetwerk

OTYS heeft veel partners die je helpen om nog eenvoudiger betere kandidaten te vinden. Zeer handige partners zijn: RecruitRobin, Nixz, Jobdigger en The Selection Lab. RecruitRobin zoekt op jobboards naar potentiële kandidaten en kijkt niet alleen naar het functieprofiel, maar je kan ook andere harde eisen toevoegen die jij belangrijk vindt. Nixz is een robot die je kan aansturen vanuit OTYS. Nixz kan kandidaten vinden en benaderen op platformen als LinkedIn en Indeed. Jobdigger levert waardevol inzicht door slim gebruik van arbeidsmarktdata voor leadgeneratie, recruitment, loopbaanbegeleiding en analyses te maken. Jobdigger levert hiervoor de meest complete en actuele verzameling aan leads, vacaturedata en doelgroepdata. En The Selection Lab levert krachtige assessment software: slim, toegankelijk, tijdbesparend en servicegericht. Via The Selection Lab bepaal je gemakkelijk en snel welke sollicitanten het best passen bij jouw organisatie. Kortom, al deze partners willen jou helpen om die ene kandidaat te vinden waar jij naar op zoek bent! Dat maakt OTYS het meest complete softwarepakket binnen de recruitment! 

Waarom de recruitment software van OTYS?

Waarom de recruitment software van OTYS?

OTYS kan veel betekenen voor bedrijven die zich bevinden in de sales/finance/juridische branche:

 • Geen kandidaten in e-mail mapjes, maar overzichtelijk in een digitale kandidaten database
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke software
 • Alles wordt gelogd en in een dossier geplaatst 
 • Bijna alles is te automatiseren binnen OTYS
 • Koppel met de juiste partners voor de ideale match
 • Goede support, ook na de aanschaf

Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis demo aan of neem contact met ons op.
 

Vraag onze demo aan

Features in OTYS Go!Waar gebruik je OTYS voor?

OTYS Go! ondersteunt het gehele recruitmentproces. Van werving & selectie tot het plaatsen van kandidaten. Hieronder zie je een overzicht van verschillende functionaliteiten die jouw proces efficiënter en soepeler maken!

FeaturesWerving & Sourcing

Het werven van kandidaten in OTYS Go! gaat sneller en efficiënter. Directe koppelingen met jouw recruitmentwebsite, het OTYS MultipostingFramework, diverse mulitpostingtools en vacaturebanken maakt het uitzetten en online vindbaar maken van een vacature simpeler dan ooit. Databases van kandidaten en vacatures zijn direct aan elkaar gekoppeld en matches kunnen zelfs geautomatiseerd gemaakt worden. Wat nog meer?

 • Uitzetten vacatures (ook in combinatie met partners)
 • Inzet sociale media
 • Recruitmentwebsite
 • Actief sourcen 
 • Matchen in jouw gekoppelde databases
 • Online vacature presentatie in eigen huisstijl

 

Lees meer

FeaturesSelectie & Procedure

OTYS Go! stelt je in staat om vliegensvlug CV's te beoordelen en je database te doorzoeken. Ook het maken van matches en shortlists is makkelijk gemaakt door verschillende features zoals Hunt & Select en Autoscore. Ook de verschillende zoekopties om te searchen in jouw database kunnen leiden tot verrassende resultaten. In de Procedure Module zie je in een oogopslag welke kandidaten zich in welke fase van het sollicitatieproces bevinden en wat de status is!

 • Kandidaten beheren o.a. door kandidatenportalen
 • Search jouw database 
 • Maak shortlists met behulp van Hunt & Select en Autoscore
 • Online CV presentatie in eigen huisstijl
 • Geïntegreerde videochat voor sollicaties mét opnamemogelijkheid.
 • Overzichtelijke Procedure Module & KanBanboards

 

Lees meer

FeaturesPlaatsingen

Maak met OTYS Go! het proces van aanvraag tot plaatsing en uiteindelijk facturatie snel en efficiënt. In de plaatsingenmodule koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. Zoals je ziet is deze kant van OTYS goed in te zetten voor organisaties die zich bevinden in de flexbranche. Dus voor zowel uitzendbureaus als detacheerders. Elk met een eigen proces, wat uiteraard naar wens in te richten is. 

 • Standaarddocumenten, te koppelen aan workflows
 • Urenregistratie
 • Overzichten in de Plaatsingen Module
 • Facturatie in PDF en huisstijl
 • Planning Module
 • Kandidatenportaal, consultantsportaal en klantenportaal
   

Lees meer

Features Business & Marketing

Met OTYS krijg je grip op je business. OTYS biedt verschillende modules waarmee Sales & Marketing ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module komen in het salesproces van pas. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst. Op het gebied van Marketing ondersteunt OTYS met een o.a. Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van OTYS.

 • Houd overzicht op leads en herkomst in de Sales Module
 • Maak realtime rapportage afspraken, calls, offertes, omzet en meer
 • Geautomatiseerde offertetrajecten om tijd te besparen en je foutmarge te verkleinen
 • Activiteiten Module, monitor & analyseer activiteiten en opvolging

 

Lees meer

FeaturesIntegraties & Koppelingen

OTYS werkt standaard met integratiepartners Actonomy en Textkernel. Actonomy maakt de vele zoekmogelijkheden binnen OTYS mogelijk en Textkernel levert tooling om de CV's van jouw kandidaten en verschillende vacatureteksten eenvoudig te parsen en op te nemen in jouw database. Naast deze integratiepartners heeft OTYS een heel uitgebreid partner- en koppelingennetwerk waardoor het mogelijk is om verschillende pakketten aan elkaar te koppelen. Denk hierbij aan softwarepakketten als Exact, AFAS en Twinfield maar bijvoorbeeld ook mulitposters als In Goede Banen en Recruitment Technologies.

Voor het gehele partner- en koppelingenoverzicht van OTYS:

Klik hier

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.