Let's get in touch
 

Voor de Overheid en Overheidsinstanties

Binnen de overheidsbranche is het erg belangrijk om veilig te werken en te werken volgens de AVG-wetgeving. Wanneer je werkt via de e-mail en/of in een Excel bestand is dit niet altijd het geval. Daarnaast ben je op deze manier ook (te) vaak (te) lang bezig met het verwerken van de kandidaten. De recruitment software van OTYS biedt de oplossing. Door de geautomatiseerde AVG-oplossing en de vele automatiseringsmogelijkheden, helpt de software van OTYS jou om het recruitmentproces veilig en eenvoudig te maken. Een bewezen concept binnen de overheid: veilig, eenvoudig in gebruik en werkprocessen op maat.
AVG beveiliging icoon.

AVG: bewaking van kandidaatgegevens

De AVG-wetgeving beweegt ons om bewust om te gaan met persoonsgegevens. Vooral binnen overheidsinstellingen of andere organisaties binnen de publieke sector is het van belang dat men zich met klem aan deze privacywetgeving houdt. Dat betekent dat je dit proces goed geregeld moet hebben. We begrijpen dat je zelf hier zo min mogelijk tijd aan wilt besteden, daarom ben je via het softwaresysteem van OTYS helemaal AVG proof bezig en heb je er eigenlijk geen omkijken meer aan. Zo vraagt OTYS bijvoorbeeld automatisch in het sollicitatieproces om toestemming voor het (langer) bewaren van de gegevens van de kandidaat. Maar OTYS doet nog veel meer om AVG proof te blijven, wil je hierover meer weten? Lees meer over AVG en OTYS in ons AVG dossier

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk icoon.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Wij vinden het belangrijk dat iedereen met ons softwaresysteem kan werken. Vanwege de modulaire opbouw en de uniforme uitstraling (werking) van alle afzonderlijke modules, bieden we alles wat je nodig hebt op een eenvoudige manier.  Zo bieden wij de optie om jouw werken-bij website (of losse vacature- en kandidaatportalen) te bouwen, waardoor wij een alles-in-één oplossing kunnen aanbieden. Binnen OTYS maak je gemakkelijk een vacature aan, kan je deze vacature eenvoudig op de website plaatsen en zet je deze vacature ook meteen op social media zoals LinkedIn of Facebook. Dit kan mede doordat OTYS ook met de juiste partners is gekoppeld. Verder biedt OTYS ook een gebruiksvriendelijke agenda, e-mail met automatische dossiervorming en is er nog veel meer mogelijk. Ben jij benieuwd of de recruitment software van OTYS wat voor jou is? Vraag dan een gratis demo aan!

Vraag onze Demo aan

Alles geautomatiseerd met OTYS.

Software met oneindig veel automatiserings-mogelijkheden

OTYS wil jou zo veel mogelijk uit handen nemen, daarom is in OTYS bijna alles te automatiseren. Zo kunnen er bijvoorbeeld standaard mailtjes opgesteld worden, zodat je die zelf niet steeds hoeft te typen. Je kan zelfs op basis van statussen in het systeem automatisch de juiste mailtjes naar de juiste personen sturen via de complexe workflow mogelijkheden. Op deze manier kan jij rustig doorwerken. Door de juiste statussen als ‘afgewezen’ of ‘uitgenodigd’ toe te wijzen aan kandidaten houd jij altijd overzicht van jouw proces. Door gebruik te maken van de recruitment software van OTYS, ben jij op een veel efficiëntere manier aan het werk. Waar je nu misschien een dag mee bezig bent, heb je via OTYS veel sneller klaar. 

Naar de top met OTYS.

Waarom de recruitment software van OTYS?

OTYS kan veel betekenen voor bedrijven die zich bevinden in de overheidsbranche:

-    Je opereert altijd volgens de AVG-wetgeving
-    Bijna alles is te automatiseren
-    Een goede prijs voor wat je krijgt
-    Eenvoudige en gebruiksvriendelijke software
-    Geen kandidaten in e-mail mapjes, maar overzichtelijk in het digitale kandidaten database
-    Goede support, ook na de aanschaf

Ben jij nieuwsgierig geworden? Vraag dan een gratis demo aan of neem contact met ons op.
 

Vraag onze demo aan 

Features in OTYS Go!Waar gebruik je OTYS voor?

OTYS Go! ondersteunt het gehele recruitmentproces. Van werving & selectie tot het plaatsen van kandidaten. Hieronder zie je een overzicht van verschillende functionaliteiten die jouw proces efficiënter en soepeler maken!

FeaturesWerving & Sourcing

Het werven van kandidaten in OTYS Go! gaat sneller en efficiënter. Directe koppelingen met jouw recruitmentwebsite, het OTYS MultipostingFramework, diverse mulitpostingtools en vacaturebanken maakt het uitzetten en online vindbaar maken van een vacature simpeler dan ooit. Databases van kandidaten en vacatures zijn direct aan elkaar gekoppeld en matches kunnen zelfs geautomatiseerd gemaakt worden. Wat nog meer?

 • Uitzetten vacatures (ook in combinatie met partners)
 • Inzet sociale media
 • Recruitmentwebsite
 • Actief sourcen 
 • Matchen in jouw gekoppelde databases
 • Online vacature presentatie in eigen huisstijl

 

Lees meer

FeaturesSelectie & Procedure

OTYS Go! stelt je in staat om vliegensvlug CV's te beoordelen en je database te doorzoeken. Ook het maken van matches en shortlists is makkelijk gemaakt door verschillende features zoals Hunt & Select en Autoscore. Ook de verschillende zoekopties om te searchen in jouw database kunnen leiden tot verrassende resultaten. In de Procedure Module zie je in een oogopslag welke kandidaten zich in welke fase van het sollicitatieproces bevinden en wat de status is!

 • Kandidaten beheren o.a. door kandidatenportalen
 • Search jouw database 
 • Maak shortlists met behulp van Hunt & Select en Autoscore
 • Online CV presentatie in eigen huisstijl
 • Geïntegreerde videochat voor sollicaties mét opnamemogelijkheid.
 • Overzichtelijke Procedure Module & KanBanboards

 

Lees meer

FeaturesPlaatsingen

Maak met OTYS Go! het proces van aanvraag tot plaatsing en uiteindelijk facturatie snel en efficiënt. In de plaatsingenmodule koppel je bijvoorbeeld relatie, kandidaat en vacature aan elkaar, waarmee je tijd bespaart en een dubbele invoer voorkomt. Zoals je ziet is deze kant van OTYS goed in te zetten voor organisaties die zich bevinden in de flexbranche. Dus voor zowel uitzendbureaus als detacheerders. Elk met een eigen proces, wat uiteraard naar wens in te richten is. 

 • Standaarddocumenten, te koppelen aan workflows
 • Urenregistratie
 • Overzichten in de Plaatsingen Module
 • Facturatie in PDF en huisstijl
 • Planning Module
 • Kandidatenportaal, consultantsportaal en klantenportaal
   

Lees meer

Features Business & Marketing

Met OTYS krijg je grip op je business. OTYS biedt verschillende modules waarmee Sales & Marketing ondersteund worden. Denk hierbij aan een Sales Module die draait om leads en verschillende salesprocessen. Inclusief automatische dossiervorming. Ook de uitgebreide CRM Module, de Offerte en Documenten Module komen in het salesproces van pas. De mogelijkheden in de Rapportage Module bieden perspectief en sturing voor de toekomst. Op het gebied van Marketing ondersteunt OTYS met een o.a. Nieuwsbrieven Module, Blog Module en een uitgebreid CMS wat volledig gekoppeld is aan de verschillende databases van OTYS.

 • Houd overzicht op leads en herkomst in de Sales Module
 • Maak realtime rapportage afspraken, calls, offertes, omzet en meer
 • Geautomatiseerde offertetrajecten om tijd te besparen en je foutmarge te verkleinen
 • Activiteiten Module, monitor & analyseer activiteiten en opvolging

 

Lees meer

FeaturesIntegraties & Koppelingen

OTYS werkt standaard met integratiepartners Actonomy en Textkernel. Actonomy maakt de vele zoekmogelijkheden binnen OTYS mogelijk en Textkernel levert tooling om de CV's van jouw kandidaten en verschillende vacatureteksten eenvoudig te parsen en op te nemen in jouw database. Naast deze integratiepartners heeft OTYS een heel uitgebreid partner- en koppelingennetwerk waardoor het mogelijk is om verschillende pakketten aan elkaar te koppelen. Denk hierbij aan softwarepakketten als Exact, AFAS en Twinfield maar bijvoorbeeld ook mulitposters als In Goede Banen en Recruitment Technologies.

Voor het gehele partner- en koppelingenoverzicht van OTYS:

Klik hier

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.