Software voor vacaturebanken

Software voor úw vacaturebank

De Nederlandse beroepsbevolking heeft keuze uit honderdduizenden vacatures. Op uw vacaturebank biedt u de mooiste vacatures én een optimale user experience. Toch?

Als enige in Nederland heeft OTYS software die speciaal is ontwikkeld voor vacaturebanken. Met e-commerce in gedachten, maar natuurlijk gericht op vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Voeg hier onze unieke techniek en enorme netwerk aan toe, en daar is het: de basis voor een succesvolle vacaturebank.
Vacaturebank software

Ondersteuning van uw businessmodel

Everything is possible. Wat heeft u nodig voor uw businessmodel? OTYS adviseert u in alle mogelijkheden. Denk aan handvatten voor het neerzetten van een gratis vacaturebank als traffic generator, het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen en/of het genereren van inkomsten uit advertising of premium bedrijfsprofielen. En is uw businessmodel niet gericht op vacatures, maar juist op kandidaten? Stel uw cv-database open en maak deze geanonimiseerd doorzoekbaar. Met deze module verleidt u vele werkgevers tot het (betaald) inschrijven op uw cv- database.
Vacaturebank traffic genereren

Direct veel traffic genereren

Reach for it. Op een vacaturebank staan veel vacatures voor veel websitebezoekers, die op hun beurt zorgen voor (betalende) klanten. Is dat ook voor u een kip-ei verhaal? Wij begrijpen dat u ergens moet beginnen. Bijvoorbeeld bij de OTYS community: onze ruim 1.200 klanten kunnen hun vacatures doorplaatsen naar uw vacaturebank. Met 1 klik op de knop.

SEO geoptimaliseerde vacaturebank

Optimale vindbaarheid en marketingtools

Recruitment is marketing. Vindbaarheid is key voor een vacaturebank. Dat snappen wij en dus beschikt u over SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Natuurlijk inclusief de vacature-alert en slimme zoekfunctionaliteiten voor een optimale user experience. Tel daar de blog-, event-, nieuws- en mailingmodules nog eens bij op en de uitkomst is kraakhelder: met de tools van OTYS bereikt u uw doelgroep en houdt u deze betrokken.
Online betalingsmogelijkheden

Online betalingsmogelijkheden

Money talks. Door koppelingen met partijen als Ogone, Mollie of Easypay kunnen uw klanten direct betalen. U heeft zelfs de mogelijkheid credits of productpakketten aan te bieden. Het resultaat: u biedt een laagdrempelig betaalmodel en heeft geen omkijken naar het onderhoud van de koppeling(en).
Meer en betere kandidaten werven?

OTYS automatiseert en optimaliseert uw recruitment proces met innovatieve recruitment software en wervende websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven.

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag contact aan Plan een demo

Regiojobs.be
Regiojobs.be


De Belgische regionale vacaturebank van Persgroep heeft unieke polygone zoekopties om regionale vacatures optimaal onder de aandacht te brengen.

Bekijk Regiojobs.be

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank

 

 

In de nichebranche Automotive, weet Automotive vacaturebank alle tools optimaal in te zetten om nieuwe klanten en werkzoekenden in de branche te bereiken.

Bekijk Automotive

Copyright 2017 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Instragram
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close