Software voor vacaturebanken

Software voor úw vacaturebank

De Nederlandse beroepsbevolking heeft keuze uit honderdduizenden vacatures. Uw vacaturebank biedt u de mooiste vacatures én meest optimale user experience. Toch?

Als enige in Nederland heeft OTYS software voor vacaturebanken. Met e-commerce in gedachten, maar natuurlijk gericht op vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Voeg hier onze unieke techniek en enorme netwerk aan toe, en daar is het: de basis voor een succesvolle vacaturebank.
Vacaturebank software

Ondersteuning van uw businessmodel

Everything is possible. Wat heeft u nodig voor uw businessmodel? OTYS adviseert u in alle mogelijkheden. Denk aan handvatten voor het neerzetten van een gratis vacaturebank als traffic generator, het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen of het genereren van inkomsten uit advertising en premium bedrijfsprofielen. Heeft u geen vacaturebank, maar juist een kandidatenbank? Stel dan uw cv-database open en maak deze geanonimiseerd doorzoekbaar. Hiermee verleidt u vele werkgevers tot het (betaald) inschrijven op uw cv- database.
Vacaturebank traffic genereren

Direct veel traffic genereren

Reach for it. Op een vacaturebank staan veel vacatures om zoveel mogelijk websitebezoekers te genereren, die op hun beurt zorgen voor (betalende) klanten. Zonder vacatures geen websitebezoekers en zonder websitebezoekers geen vacatures. Is dat ook voor u een kip-ei verhaal? Wij begrijpen dat u ergens moet beginnen. Bijvoorbeeld met het OTYS Multiposting Framework: onze ruim 1.200 klanten kunnen hun vacatures doorplaatsen naar uw vacaturebank. Met 1 druk op de knop.

SEO geoptimaliseerde vacaturebank

Optimale vindbaarheid en marketingtools

Recruitment is marketing. Vindbaarheid is key voor een vacaturebank. Dat snappen wij en dus beschikt u over SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Natuurlijk inclusief de vacature-alert en slimme zoekfunctionaliteiten voor een optimale user experience. Tel daar de blog-, event-, nieuws- en mailingmodules nog eens bij op en de uitkomst is kraakhelder: met de tools van OTYS bereikt u uw doelgroep en houdt u deze betrokken.
Online betalingsmogelijkheden

Online betalingsmogelijkheden

Money talks. Door koppelingen met diverse partijen kunnen uw klanten direct betalen. U heeft zelfs de mogelijkheid credits of productpakketten aan te bieden. Het resultaat: u biedt een laagdrempelig betaalmodel en heeft geen omkijken naar het onderhoud van de koppeling(en).

Independent Recruiters is tevreden klant van OTYS

OTYS vormt de kern van al onze recruitmentprocessen. Het systeem is veelzijdig, makkelijk te gebruiken met gunstige kwaliteitverhouding.

Olfertjan Niemeijer, Managing Consultant Independent Recruiters
IT-Profile blij met uitgebreide SEO-functionaliteit

Het recruitment systeem is zeer intuïtief. En de uitgebreide SEO-functionaliteit was nóg een goede reden voor IT-profile om over te stappen op OTYS software.

Erik Derijks, Medeoprichter en Senior Recruiter van IT-Profile
OTYS kunnen we configureren naar onze processen en inrichting.

Met OTYS hebben we veel meer functionaliteiten. Bovendien kunnen we de OTYS software configureren naar onze processen, smaak en inrichting.

Koen van Haperen, Manager Business Development bij Chain
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert uw werkproces met innovatieve recruitment software en websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag contact aan Plan een demo

Regiojobs.be
Regiojobs.be


De Belgische regionale vacaturebank van Persgroep heeft unieke polygone zoekopties om regionale vacatures optimaal onder de aandacht te brengen.

Bekijk Regiojobs.be

Automotive Vacaturebank
Automotive Vacaturebank

 

 

In de nichebranche Automotive, weet Automotive vacaturebank alle tools optimaal in te zetten om nieuwe klanten en werkzoekenden in de branche te bereiken.

Bekijk Automotive

Copyright 2017 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  GO!
Keep in touch
Instragram
Twitter
Facebook
LinkedIn
Interesse in OTYS?Interesse in OTYS?
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close