En profiteer van
Trainingsvoorwaarden

Voorwaarden

*deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op trainingen of events waar kosten aan verbonden zijn. De Walk in Friday valt hier dus volledig buiten.

 

Aanmelding

U kunt zich aanmelden op de website via de lijst van trainingen. U kiest hier voor de gewenste datum van de betreffende training. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging betreffende uw aanmelding.

 

Annulering

Komt u erachter dat u toch niet kunt komen op de gekozen datum, laat het ons dan even weten. Dan melden we u af of zetten uw aanmelding in overleg met u om naar een andere datum. Kostenloos afmelden voor de training kan tot 24 voor aanvang van de training. Daarna kunnen de kosten van de training in rekening gebracht worden. U gaat ermee akkoord dat aangekochte trainingen niet gecrediteerd kunnen worden. Bij tijdige annulering van uw of onze kant zal de training op tegoed gezet worden.

 

Facturatie

U gaat ermee akkoord dat de naar u gecommuniceerde kosten voor de training bij u in rekening worden gebracht. Ofwel door een mindering op uw trainingstegoed, ofwel door het sturen van een factuur. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden geeft u aan dat u op de hoogte bent van het bedrag en akkoord gaat met de betaling daarvan. 

 

 

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.