Let's get in touch

Let's get in touch

Let's seize
opportunities.

Together

Voorwaarden

Aanmelding

U kunt zich aanmelden op de website via de lijst van trainingen. U kiest hier voor de gewenste datum van de betreffende training. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging betreffende uw aanmelding.

Annulering

Komt u erachter dat u toch niet kunt komen op de gekozen datum, laat het ons dan even weten. Dan melden we u af of zetten uw aanmelding in overleg met u om naar een andere datum. Kostenloos afmelden voor de training kan tot 24 voor aanvang van de training. Daarna kunnen de kosten van de training in rekening gebracht worden. U gaat ermee akkoord dat aangekochte trainingen niet gecrediteerd kunnen worden. Bij tijdige annulering van uw of onze kant zal de training op tegoed gezet worden.

Facturatie

U gaat ermee akkoord dat de naar u gecommuniceerde kosten voor de training bij u in rekening worden gebracht. Ofwel door een mindering op uw trainingstegoed, ofwel door het sturen van een factuur. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden geeft u aan dat u op de hoogte bent van het bedrag en akkoord gaat met de betaling daarvan.

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.