Let's get in touch
 

Testimonial Recruit RobinDoor Work On

Deze week is Ilse van Heijningen van Work On aan de beurt. Zij werkt in september vier jaar voor de desbetreffende organisatie, en is veel bezig met alle facetten van het recruitment-proces. We praatten met haar over het recruitment-vak, haar toekomstverwachtingen en het gebruik van Recruit Robin en OTYS tijdens haar werkdagen.

Over Ilse

“Ik werk nu in september vier jaar voor Work On. Ik heb eigenlijk een achtergrond in psychologie, vervolgens heb ik een docentenopleiding gedaan en een tijdje lesgegeven op het ROC van Tilburg. Toen kwam ik er toch echt achter dat ik iets meer één op één contact wilde, en wellicht ook iets met HR wilde doen. Zo geschiedde, en toen ben ik dus bij Work On terecht gekomen. Hier ben ik bezig met het hele proces, van klant uitvraag en het schrijven van een vacature tot aan het plaatsen van de kandidaat en de verloning. De veelzijdigheid en de afwisseling van het vak doen ‘t ‘m voor mij. Dat vind ik ook het leukst, met maken van de juiste match en het hele proces wat daarbij komt kijken.”

Ik verwacht wel dat mensen het vertrouwen weer terugkrijgen, ook in de arbeidsmarkt

Ilse van Heijningen  | Work On

Over Work On

Work-On was enkel een studentenuitzendbureau, maar is enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Work-On wordt nu gezien als een volwaardige HR-partner. “Ik denk dat wij het verschil maken door het persoonlijke contact met de kandidaat. Dat doen wij door bijvoorbeeld de kleine dingen, zoals verjaardags-wensen, kaartjes sturen wanneer iemand zoveel jaar in dienst is of bijvoorbeeld het gesprek aangaan als mensen ergens tegenaan lopen op werk. Dat noemen wij Talent Coaching, waarbij we dus langere tijd contact onderhouden met de kandidaat, langsgaan als iemand door de proeftijd is met een flesje wijn en de kandidaat niet uit het oog te verliezen.”

Toekomstvoorspelling

“Ik heb nu, met corona, het idee dat mensen voor zekerheid kiezen en bij hun huidige baan blijven zitten. Ik weet natuurlijk niet wat het gaat doen in de toekomst, maar ik verwacht wel dat mensen het vertrouwen weer terugkrijgen en verder kijken als alles over is. Dat ze ook weer meer vertrouwen in de arbeidsmarkt krijgen.”


Artikel gaat door onder de afbeeldingen

Over OTYS en andere tools

“Wij gebruiken OTYS natuurlijk intern. Indeed ook, en NVB, eigenlijk gebruiken we alle job boards wel actief. En natuurlijk het eigen netwerk, op LinkedIn. Maar wellicht kunnen die er in de toekomst vanaf omdat jullie het dan overnemen!”

Je hebt alles bijeen in jullie tools, dat vind ik echt fijn. Wellicht kunnen we in de toekomst van die job boards af, omdat jullie het overnemen!

Ilse van Heijningen  | Over Recruit Robin

Over Recruit Robin

“Wij gebruiken Recruit Robin nu echt wel wekelijks. Ik heb er toevallig gisteren nog op gesearched! Door de evaluaties werd het gebruik van die tool bij ons ook echt beter. Er zijn nog een paar kleine dingetjes, maar ik verwacht wel dat dat beter wordt in de nabije toekomst. Je hebt alles ineen bij de tool, dat vind ik echt fijn. Ik heb helaas nog geen kandidaten geplaatst met behulp van Recruit Robin, maar bijvoorbeeld wel intakes gehad.”

Partnerpagina

CasesWellicht ook interessant...

Bekijk
APK Sessie met OTYS

Bring at Work

Bekijk
Een verbeterde candidate journey

SMS Intermediair

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.