Let's get in touch
 

Testimonial Recruit RobinDoor Kamphorst Personeel

In deze blog geven we Yvette Renes van Kamphorst Personeel het woord, om het te hebben over het recruitment-vak, de toekomst van het recruiten en hoe zij de samenwerking met OTYS en Recruit Robin ervaart. 

Over Yvette - Van toerisme naar recruitment

“Na mijn opleiding HBO-toerisme ben ik voor een reisbureau gaan werken, maar ik kwam er toch achter dat er weinig mogelijkheden waren om te groeien binnen de reisbranche. Toen werd ik benaderd door een werving- en selectiebureau, om binnen een landelijke organisatie aan de slag te gaan. En door een traineeship ben ik toen in het vak gerold. Dertien jaar geleden al, de tijd vliegt! Ik ben bij Kamphorst Personeel als adviseur-recruiter begonnen, en nu ben ik vestigingsmanager van de locatie Nijkerk. Ik ben nu sinds een jaar of twee bezig om de regio Apeldoorn op te pakken, om die aan te laten sluiten op het werkgebied waarin wij nu al actief zijn.”

Je moet automatisering omarmen, bijvoorbeeld jullie tool, die ons sneller aan kandidaten helpt.

Yvette Renes | Over Recruit Robin

Over Kamphorst - Transparantie boven Commercie

Kamphorst Personeel houdt zich voornamelijk bezig met arbeidsbemiddeling en het vinden van nieuw talent. Het is een toekomstgerichte organisatie, met een persoonlijke aanpak. Daarnaast krijgen de medewerkers vrijheid en ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Ook zijn de medewerkers van Kamphorst Personeel te allen tijde eerlijk en transparant over de mogelijkheden. “En dat zorgt ervoor dat je misschien niet de meest commerciële bent, maar voor de lange termijn laat je wel een bepaalde indruk achter waardoor opdrachtgevers bij je terugkomen. Dat is waar ik voor wil gaan, dat stukje binding en de gunfactor.” 

De toekomst van het vak

“Ik denk dat de automatisering ons heel erg gaat helpen, dat is nu ook al zo. Met natuurlijk Recruit Robin, waardoor je sneller aan je kandidaten komt. Die technologie moet je ook omarmen. Maar de persoon ertussen, dus wij als recruitment adviseurs, kan wel die toegevoegde waarde leveren. Je moet echter wel mee in de ontwikkelingen die er zijn in de markt, ook qua zichtbaarheid van je organisatie en je vacatures. Het is ook van belang dat je rekening houdt met de snelheid van bijvoorbeeld sollicitatieprocessen, anders verlies je het van de concurrentie.”


Artikel gaat door onder de afbeeldingen

Al 10 jaar met OTYS

“Sinds ik bij Kamphorst ben komen werken, heb ik naar een goed CRM-systeem gekeken en onderzoek gedaan, en uiteindelijk zijn we bij OTYS uitgekomen. Daar werken we nu dus al bijna tien jaar mee. Alles staat in één systeem, alle mailtjes worden herkend en automatisch in het systeem gezet, de website draait ook via OTYS. Daarnaast worden vacatures op die manier gepubliceerd, komen we met één druk op de knop bij Recruit Robin uit, en met die tool worden alle vacatures automatisch in OTYS gezet. Dat werkt voor ons gewoon heel goed.”

Alle plaatsingen via Recruit Robin

“Ik zet jullie tool ook zelf in, maar ik sta wel wat verder van het vak af. Dus waar ik het eerst dagelijks deed, doe ik dat nu niet meer. Maar ik zit zeker nog wel in het proces. Het lastige is alleen dat we voor het searchen alleen Recruit Robin gebruiken, met alle job boards die bij hen beschikbaar zijn. Dus eigenlijk komen alle successen van ons bij die tool vandaan. Al met al: voor het grootste gedeelte worden de plaatsingen wel via Recruit Robin bewerkstelligd!”

Partnerpagina
 

CasesWellicht ook interessant...

Bekijk
APK Sessie met OTYS

Bring at Work

Bekijk
Een verbeterde candidate journey

SMS Intermediair

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.