En profiteer van
Beste recruitment software

Support

Wij willen graag dat klanten zoveel mogelijk uit onze software halen om het recruitmentproces en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom verlenen wij uiteenlopende ondersteuningsmogelijkheden als onderdeel van de dienstverlening.

Heeft u ondersteuning nodig?

Bel met onze helpdesk

OTYS helpdesk

Ons helpdesk team bestaat uit toegewijde supportmedewerkers die u kunnen helpen met al uw gebruikersvragen. U kunt de helpdesk telefonisch bereiken via 0900 666 66 69 (€ 1,- per gesprek).

Maak een ticket aan

Support ticket

Als key-user kunt u ook een ticket aanmaken voor uw vraag of probleem. Het ticket wordt dan zo snel mogelijk door ons opgepakt en u wordt op de hoogte gehouden van de status. Een ticket kunt u aanmaken vanuit uw OTYS systeem.

Stel uw vraag via de chat

Chat met ons

U kunt uw vraag ook stellen via de chat op onze website. Zo kunt u verder met uw werk terwijl u op antwoord van één van onze collega's wacht.

Walk in Friday bij OTYS

Walk in Friday bij OTYSKom voor gratis advies en snel antwoord op uw vragen langs op onze Walk in Friday. Maandelijks kunt u deze middag zonder afspraak binnen lopen (ook voor een bak koffie en een goed gesprek). Kijk hier voor informatie over de komende Walk in Fridays.

Zo vindt u in de OTYS handleidingen antwoorden op veelgestelde vragen en uitgebreide informatie over de verschillende modules.

Werkt uw systeem niet zoals gebruikelijk? Het kan zijn dat u niet de enige bent met dit probleem. Kijk hier of er een algemene storing is op dit moment.

Independent Recruiters is tevreden klant van OTYS

OTYS vormt de kern van al onze recruitmentprocessen. Het systeem is veelzijdig, makkelijk te gebruiken met gunstige kwaliteitverhouding.

Olfertjan Niemeijer, Managing Consultant Independent Recruiters
IT-Profile blij met uitgebreide SEO-functionaliteit

Het recruitment systeem is zeer intuïtief. En de uitgebreide SEO-functionaliteit was nóg een goede reden voor IT-profile om over te stappen op OTYS software.

Erik Derijks, Medeoprichter en Senior Recruiter van IT-Profile
OTYS kunnen we configureren naar onze processen en inrichting.

Met OTYS hebben we veel meer functionaliteiten. Bovendien kunnen we de OTYS software configureren naar onze processen, smaak en inrichting.

Koen van Haperen, Manager Business Development bij Chain
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert uw werkproces met innovatieve recruitment software en websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag contact aan Plan een demo

Copyright 2017 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  GO!
Keep in touch
Instragram
Twitter
Facebook
LinkedIn
Interesse in OTYS?Interesse in OTYS?
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close