En profiteer van
Beste recruitment software

Support

Wij willen graag dat klanten zoveel mogelijk uit onze software halen om het recruitmentproces en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom verlenen wij uiteenlopende ondersteuningsmogelijkheden als onderdeel van de dienstverlening.

Zo vindt u in de OTYS handleidingen antwoorden op veelgestelde vragen en uitgebreide informatie over de verschillende modules. Kijk ook even op het OTYS Youtube kanaal voor tutorials en filmpjes over de nieuwste features in de software.

Werkt uw systeem niet zoals gebruikelijk? Het kan zijn dat u niet de enige bent met dit probleem. Kijk hier of er een algemene storing is op dit moment.

Heeft u ondersteuning nodig?

Bel met onze helpdesk

Ons helpdesk team bestaat uit toegewijde supportmedewerkers die u kunnen helpen met al uw gebruikersvragen. U kunt de helpdesk telefonisch bereiken via 0900 666 66 69.

OTYS helpdesk

Maak een ticket aan

Als key-user kunt u ook een ticket aanmaken voor uw vraag of probleem. Het ticket wordt dan zo snel mogelijk door ons opgepakt en u wordt op de hoogte gehouden van de status. Een ticket kunt u aanmaken vanuit uw OTYS systeem.

Support ticket

Stel uw vraag via de chat

U kunt uw vraag ook stellen via de chat op onze website. Zo kunt u verder met uw werk terwijl u op antwoord van één van onze collega's wacht.

Chat met ons

Walk in Friday bij OTYS

Kom voor gratis advies en snel antwoord op uw vragen langs op onze Walk in Friday. Maandelijks kunt u deze middag zonder afspraak binnen lopen (ook voor een bak koffie en een goed gesprek). Kijk hier voor informatie over de komende Walk in Fridays.
Walk in Friday bij OTYS
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close