Beste recruitment software

Succesverhalen

Bent u benieuwd waarom die OTYS klanten allemaal zo blij zijn? Lees hier hun succesverhalen.

Independent Recruiters

Door OTYS veel voordeel op onze concurrentie - Independent Recruiters

Olfertjan Niemeijer: “Een jaar na oprichting was ik op zoek naar een websitebouwer gespecialiseerd in het bouwen van website voor werving- en selectiebureaus. Door mijn Accountmanager bij de Nationale Vacaturebank werd ik getipt over OTYS, daarna was alles heel snel geregeld. OTYS is een hele goede totaaloplossing, dus naast mijn website heb ik ook een volledig werkend recruitment systeem eraan gekoppeld. Doordat de software ontwikkeld is op basis van expertise in werving & selectie is het zeer veelzijdig en tegelijkertijd erg makkelijk te gebruiken. Daarbij hebben ze een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreid netwerk. Daardoor zijn ze wat mij betreft de beste tool op de markt. OTYS vormt inmiddels de kern van al onze recruitment processen. Ons werkproces is volledig in OTYS geïntegreerd en misschien zelfs wel op OTYS gebaseerd.”

Lees meer

Avouch blij met OTYS

Meer aandacht voor de klant dankzij automatisering - Avouch

Avouch is één van de allereerste gebruikers van de software van OTYS. Richard Gerestein verteld hierover: “In het begin werkte ik vanuit Excel, maar al snel was dat niet meer toereikend. Ik ben op zoek gegaan naar een goed systeem en heb diverse pakketten en systemen geprobeerd, maar daar werd ik niet enthousiast van. In tegenstelling tot de eerste versie van OTYS. De prijskwaliteitverhouding heeft me over de streep getrokken.”

Gerestein was met name onder de indruk van de flexibiliteit van OTYS. “Dat losse onderdelen van het programma volledig met elkaar konden samenwerken was destijds revolutionair. Maar ook de koppeling met andere software werkt erg goed.”

Lees meer

Meer traffic en meer sollicitanten

Meer traffic en meer sollicitanten - IT-profile

Sinds het live gaan van de OTYS-site in november 2007 zijn de bezoekersaantal vervijfvoudigd. Inmiddels staat de teller op zo´n 2500 bezoekers per maand en dat is nog altijd stijgende. “We bereiken onze kandidaten beter, maar nieuwe klanten bellen ons ook vaak, met het verzoek ze te helpen. Het aantal sollicitanten neemt in dezelfde verhouding toe als het aantal websitebezoekers. Voor ons geldt dus; hoe meer traffic, hoe meer sollicitanten. Dus het werkt en dat maakt het gaaf.”

Lees verder

Chain case bij OTYS

Kwaliteitsverbetering door OTYS software - Chain

Chain Technical Professionals is actief in project, recruitment, engineering en training services voor technische opdrachtgevers. Voor Chain is het kernwoord “Ambitie”. Dat blijkt ook uit hun interne proces. Sinds 2013 gebruiken zij daarvoor de software van OTYS. Onlangs hebben zij door introductie van de nieuwe OTYS Dashboards van OTYS in de organisatie de volgende stap gezet in performance management.

Lees verder

Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert uw werkproces met innovatieve recruitment software en websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag contact aan Plan een demo

Kwaliteitsverbetering door OTYS software
Chain Technical Professionals

 

“Het proces onderbrengen in OTYS heeft geleid tot een aanzienlijke kwaliteitsverbetering en uniformiteit.”

 

Bekijk de case study van Chain

Acquisitie overbodig door hoge vindbaardheid
IT-profile

 

Acquisitie overbodig door hoge vindbaarheid
“De uitgebreide SEO functionaliteit was nóg een reden om over te stappen op OTYS.”


Bekijk de case study van IT-profile

Copyright 2017 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Instragram
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close