En profiteer van
Beste recruitment software

Succesverhalen

Bent u benieuwd waarom die OTYS klanten allemaal zo blij zijn? Lees hier hun succesverhalen.

 

 

Door OTYS veel voordeel op onze concurrentie - Independent Recruiters

Independent Recruiters

Olfertjan Niemeijer: “Een jaar na oprichting was ik op zoek naar een websitebouwer gespecialiseerd in het bouwen van website voor werving- en selectiebureaus. Door mijn Accountmanager bij de Nationale Vacaturebank werd ik getipt over OTYS, daarna was alles heel snel geregeld. OTYS is een hele goede totaaloplossing, dus naast mijn website heb ik ook een volledig werkend recruitment systeem eraan gekoppeld. Doordat de software ontwikkeld is op basis van expertise in werving & selectie is het zeer veelzijdig en tegelijkertijd erg makkelijk te gebruiken. Daarbij hebben ze een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreid netwerk. Daardoor zijn ze wat mij betreft de beste tool op de markt. OTYS vormt inmiddels de kern van al onze recruitment processen. Ons werkproces is volledig in OTYS geïntegreerd en misschien zelfs wel op OTYS gebaseerd.”

Lees meer

 

 

Meer aandacht voor de klant dankzij automatisering - Avouch

Avouch blij met OTYS

Avouch is één van de allereerste gebruikers van de software van OTYS. Richard Gerestein verteld hierover: “In het begin werkte ik vanuit Excel, maar al snel was dat niet meer toereikend. Ik ben op zoek gegaan naar een goed systeem en heb diverse pakketten en systemen geprobeerd, maar daar werd ik niet enthousiast van. In tegenstelling tot de eerste versie van OTYS. De prijskwaliteitverhouding heeft me over de streep getrokken.”

Gerestein was met name onder de indruk van de flexibiliteit van OTYS. “Dat losse onderdelen van het programma volledig met elkaar konden samenwerken was destijds revolutionair. Maar ook de koppeling met andere software werkt erg goed.”

Lees meer

 

 

Meer traffic en meer sollicitanten - IT-profile

Meer traffic en meer sollicitanten

Sinds het live gaan van de OTYS-site in november 2007 zijn de bezoekersaantal vervijfvoudigd. Inmiddels staat de teller op zo´n 2500 bezoekers per maand en dat is nog altijd stijgende. “We bereiken onze kandidaten beter, maar nieuwe klanten bellen ons ook vaak, met het verzoek ze te helpen. Het aantal sollicitanten neemt in dezelfde verhouding toe als het aantal websitebezoekers. Voor ons geldt dus; hoe meer traffic, hoe meer sollicitanten. Dus het werkt en dat maakt het gaaf.”

Lees verder

 

 

Kwaliteitsverbetering door OTYS software - Chain

Chain case bij OTYS

Chain Technical Professionals is actief in project, recruitment, engineering en training services voor technische opdrachtgevers. Voor Chain is het kernwoord “Ambitie”. Dat blijkt ook uit hun interne proces. Sinds 2013 gebruiken zij daarvoor de software van OTYS. Onlangs hebben zij door introductie van de nieuwe OTYS Dashboards van OTYS in de organisatie de volgende stap gezet in performance management.

Lees verder

 

 

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

 

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.