Software voor uitzendbureau

Software voor úw uitzendbureau

In de uitzendmarkt draait het om het razendsnel en efficiënt schakelen, van aanvraag tot plaatsing. Hoe fijn is het als u met de software kunt werken die dit mogelijk maakt?

Alweer sinds 2001 levert OTYS uitzendsoftware. Hiervoor zijn we continu in gesprek met uitzendorganisaties, en die inzichten zetten we om in slimme software. Dit is een on-going-proces: we blijven doorontwikkelen, bijschaven en finetunen zodat onze uitzendsoftware altijd aansluit op de actuele behoeften en eisen van de markt.
Urenregistratie en Facturatie software

Compleet systeem inclusief online urenregistratie en facturatie

Everything is possible. In de uitzendwereld is het juist en op tijd uitbetalen van uw flexwerkers een must. De online portaal maakt dit mogelijk. Uw flexwerkers loggen in en registreren eenvoudig hun uren. De facturatiemodule faciliteert u vervolgens bij het opmaken van uw facturen aan uw opdrachtgevers, alles natuurlijk in uw huisstijl.

Vacature database software

Realtime en up-to-date database

Action changes things. De flexmarkt is continu in beweging. Het is de kunst om met die voortdurende veranderingen te zorgen voor een up-to-date database, zonder dat het een dagtaak wordt. De OTYS Beschikbaarheidsmodule vraagt automatisch aan uw flexmedewerkers of zij beschikbaar zijn. Ook kunt u de planningsmodule gebruiken om uw flexibele schil optimaal in te zetten. Zo bent u op elk moment en overal verzekerd van actuele informatie en beschikbaarheid van uw kandidaten en haalt u het meeste uit uw flexibele schil.
Vacature plaatsing software

Efficiënter werken met de Plaatsingen Manager

Efficiency is intelligent laziness. Met OTYS is de administratie wel erg gemakkelijk! Door de unieke Plaatsingenmanager koppelt u relatie, kandidaat en vacature aan elkaar. Geen dubbele invoeren, wel tijdwinst. Heeft u een plaatsing gerealiseerd dan is het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden en financiële afspraken eenvoudig. U wordt geattendeerd op aflopende plaatsingen en heeft optimaal inzicht in uw kandidaten- en medewerkersbestand.

Koppelingen met uitzend- en detacherings software

Koppelingen met andere uitzendpakketten

Connecting creates possibilities. Maakt u al gebruik van een ander administratiesysteem? Geen probleem, OTYS is optimaal te koppelen aan verschillende softwaresystemen, zoals AFAS, UNIT4, UBPlus, Nocore, Akyla, Twinfield en vele anderen. Staat uw aanbieder er nog niet bij? We realiseren ook koppelingen op maat. Van simpele .csv koppelingen tot geavanceerde two-way connections.

Schaalbare uitzendsoftware

Ondersteuning in groei: schaalbaarheid

Start small and dream big. Van 1 tot 1.000 medewerkers, van starter tot multinational, een kandidaten- en vacaturedatabase van 100 tot 1.000.000: alles kan met onze uitzendsoftware. Met de grenzeloze mogelijkheden die OTYS biedt, kunnen uw klantbestand, database en potentieel enorm groeien en dus kunt u onbeperkt doorgroeien. Niet in de laatste plaats omdat u - doordat wij veel van uw processen automatiseren - tijd over heeft voor andere werkzaamheden. Dus als u wilt groeien, helpen wij u graag uw groeipotentieel te benutten.

Plaats en tijdonafhankelijk werken

Everywhere and anytime. Uw intercedenten kunnen overal en altijd inloggen én werken met de mobiele applicaties van OTYS. 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser). Dus, ongeacht de plaats of tijd: uw virtuele uitzendbureau is altijd bij de hand, het systeem is altijd up-to-date en bereikbaar. Lees hier alle voordelen van OTYS Recruitment Software.
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Abilitec
Abilitec

 

 

Abilitec stelt hoge eisen aan haar software pakket en haar website. Met een eigen designer en de expertise van OTYS, is een online portaal gerealiseerd met state- of the art detacheringstools.

Bekijk Abilitec

Workon
Workon

 

 

Work-on is een grote uitzender gericht op jong talent. OTYS helpt hen dagelijks vele studenten snel te plaatsen op mooie (bij)banen in diverse vakgebieden.

Bekijk Work-on

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close