Beste recruitment software

Software voor úw detacheringbureau

Het realiseren van een plaatsing op korte termijn en tegelijkertijd een langetermijnrelatie aangaan met uw detacheringskrachten en opdrachtgevers: voor u is het een dagelijks terugkerende uitdaging.

Om deze ultieme uitdaging elke werkdag weer aan te gaan zijn snelle, efficiënte en schaalbare detacheringsprocessen nodig. Dus kunt u niet zonder detacheringssoftware die processen laten meegroeien met uw bedrijf. Hierbij kunt u rekenen op OTYS. Door continu de dialoog aan te gaan met detacheerders haken wij in op de actuele vragen, eisen en wensen van de markt.
Plaatsingen manager

EFFICIËNTER WERKEN MET DE PLAATSINGEN MANAGER

Efficiency is intelligent laziness. Met OTYS is de administratie wel erg gemakkelijk! Door de unieke Plaatsingenmanager koppelt u relatie, kandidaat en vacature aan elkaar. Geen dubbele invoeren, wel tijdwinst. Heeft u een plaatsing gerealiseerd, dan is het vastleggen van de arbeidsvoorwaarden en financiële afspraken eenvoudig. U wordt geattendeerd op aflopende plaatsingen en heeft optimaal inzicht in uw kandidaten- en medewerkersbestand.
Urenregistratie

Compleet systeem, inclusief online urenregistratie en facturatie

Everything is possible. Als detacheringsbureau is het juist en op tijd uitbetalen van uw detacheringskrachten cruciaal. De online portaal maakt dit mogelijk. Uw gedetacheerden loggen in en registreren eenvoudig hun uren. De facturatiemodule faciliteert u vervolgens bij het opmaken van uw facturen aan uw opdrachtgevers, alles natuurlijk in uw huisstijl.
Realtime database

Realtime en up-to-date database

Action changes things. Zodra uw opdrachtgever een vraag neerlegt, moet u vliegensvlug schakelen: wíé van uw detacheringskrachten is beschikbaar? Met een up-to-date database heeft u direct antwoord, maar vanzelfsprekend werkt u dan wel graag met een database die minimaal beheer nodig heeft. Zo één als die van OTYS; de Beschikbaarheidsmodule vraagt automatisch aan uw detacheringskrachten naar de beschikbaarheid. Ook kunt u de planningsmodule gebruiken om uw flexibele schil optimaal in te zetten. Zo bent u op elk moment en overal verzekerd van actuele informatie over de beschikbare detacheringskandidaten en haalt u het meeste uit uw flexibele schil.
Integratie met andere pakketten

Koppelingen met andere uitzendpakketten

Connecting creates possibilities. Maakt u al gebruik van een ander administratiesysteem? Geen probleem, OTYS is optimaal te koppelen aan verschillende softwaresystemen, zoals AFAS, UNIT4, UBPlus, Nocore, Akyla, Twinfield en vele anderen . Staat uw aanbieder er nog niet bij? We realiseren ook koppelingen op maat. Van simpele .csv koppelingen tot geavanceerde two-way connections.
Schaalbare detacheringssoftware

Ondersteuning in uw groei: schaalbaarheid

Start small and dream big. Van 1 tot 1.000 medewerkers, van starter tot multinational: met onze schaalbare detacheringssoftware is alles mogelijk. Doordat de omvang van uw klantbestand, database en potentieel geen beperkingen kent, kunt u als organisatie onbeperkt doorgroeien. Daarbij heeft u tijd om zich te focussen op de business, omdat er met OTYS ontzettend veel wordt geautomatiseerd. Met andere woorden: als u de ambitie en capaciteiten heeft om te groeien, helpen wij u graag uw groeipotentieel te benutten.

Plaats en tijdonafhankelijk werken

Everywhere and anytime. Uw medewerkers kunnen overal en altijd inloggen én werken met de mobiele applicaties van OTYS. 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser). Dus, ongeacht de plaats of tijd: uw virtuele detacheringsbureau is altijd bij de hand, het systeem is altijd up-to-date en bereikbaar. Lees hier alle voordelen van OTYS Recruitment Software.
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Kwaliteitsverbetering door OTYS software
Chain Technical Professionals

 

“Het proces onderbrengen in OTYS heeft geleid tot een aanzienlijke kwaliteitsverbetering en uniformiteit.”

 

Bekijk de case study van Chain

Acquisitie overbodig door hoge vindbaardheid
IT-profile

 

Acquisitie overbodig door hoge vindbaarheid
“De uitgebreide SEO functionaliteit was nóg een reden om over te stappen op OTYS.”


Bekijk de case study van IT-profile

Copyright 2018 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap   |  Nieuws & updates
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
Start een chatStart een chat
Consultant

Goedendag!

Op dit moment is er niemand online. Toch willen wij u graag zo snel mogelijk verder helpen. Hiervoor zou het fijn zijn om alvast wat meer over u te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om voorkeuren te onthouden en onze content af te stemmen op uw websitegebruik.
Close