Werving en Selectie software

Selectietools

Met de selectietools van OTYS kunt u vliegensvlug CV’s beoordelen, uw database doorzoeken en matches maken. De tools optimaliseren het selectieproces en zorgen dat uw database actueel en up to date blijft. U kunt de kandidaat vervolgens zeer eenvoudig voorstellen aan de opdrachtgever of manager. Lees meer voordelen van OTYS software.

Kandidaten beheer

Kandidaten beheer software

Met de OTYS Kandidaten Manager beheert u uw kandidaten in één overzichtelijke weergave. Voeg matchcriteria toe aan kandidaten zodat u altijd de optimale match heeft met de vacature.

 • Voeg een kandidaat dossier toe
  Sla documenten en e-mails van de kandidaat op in een dossier of voeg notities toe.
 • Altijd actuele gegevens
  Kandidaten kunnen zelf inloggen om hun gegevens te wijzigen en hun beschikbaarheid aan te geven.
 • Voorkom fraude
  OTYS werkt nauw samen met onder andere de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) en op verschillende andere manieren is pre-employment screening in te zetten.

Matchen

Kandidaten match software

De unieke matchingmodule binnen OTYS koppelt kandidaten en vacatures op basis van door u aangegeven criteria, trefwoorden of zelfs op capaciteiten en competenties. De matchcriteria voor zowel kandidaten en vacatures kunnen eenvoudig en eindeloos worden aangepast. • Actonomy Empowered Search
  Door integratie van de Actonomy technologie in uw website kunnen kandidaten zoekresultaten eenvoudig verfijnen, zodat ze alleen nog maar functies vinden die zij ambiëren.
 • Knock-out criteria
  Voeg knock-out criteria toe aan uw vacatures om te zorgen dat u kandidaten die niet aan de minimum eisen voldoen niet te zien krijgt.
 • Procedures
  Zie in een oogopslag welke kandidaten u in welke fase van het sollicitatieproces heeft en wat de status is. 
 • AutoMatch module
  Dankzij de Automatch module vindt uw systeem zelf razendsnel de meest optimale matches voor uw vacatures aan de hand van zelfgekozen criteria, uitgedrukt in procenten.
   

CV's voorstellen

Kandidaten voorstellen

Hoe u de kandidaat onder de aandacht brengt, kan hét verschil maken. OTYS helpt u een prachtige presentatie te maken van uw kandidaat, op video, online of met het print CV.

 • Bespaar tijd en moeite
  Met één druk op de knop kunnen opdrachtgevers of kandidaten aangeven of ze interesse hebben in het door uw verstuurde profiel of functie. Dit wordt automatisch verwerkt in uw database. Hiermee wint u tijd en bent u verzekerd van een accuraat systeem.
 • Vacatures en CV’s in eigen huisstijl
  Met onze modules kunt u zeer eenvoudig vacatures en CV’s in uw huisstijl opmaken. Dit zorgt voor uniformiteit en een duidelijke branding van uw bedrijf.
 • Standaard CV templates
  Met het OTYS Print CV is het mogelijk om verschillende CV lay-outs te configureren, zoals een anoniem of commercieel CV.
 • Video sollicitatie
  Met de Clooks video recruitment kunt u sollicitatiegesprekken op afstand voeren en op uw gemak terug kijken. Dit maakt internationale werving & selectie wel erg gemakkelijk en bespaart u en de kandidaat tijd en geld.
Beter werven, selecteren en beheren?

 

 

OTYS automatiseert en optimaliseert uw werkproces met innovatieve recruitment software en websites, zodat u meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen. 

 

Wij laten u graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

Vraag contact aan Plan een demo

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.