En profiteer van

Wil jij online adverteren?

Wij kunnen jou daarbij helpen.

SEO, SEA, Adwords, Retargeting, Display. Noem het maar op. Naast je organisatie online vindbaarheid (SEO) kan het in sommige gevallen best lonen om ook advertenties in te zetten om meer resultaat (sneller) te boeken. Ook hierin biedt OTYS ondersteuning. Voor onze SEA dienstverlening werkt OTYS met een strippenkaart. Neem contact op voor meer informatie!

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising en houdt zoveel in dat je gaat adverteren in een online zoekmachine, bijvoorbeeld Google. De resultaten die je met alleen SEO (Search Engine Optimization) misschien niet kunt bereiken – zoals met jouw zoekterm op de eerste pagina op Google komen – kun je hiermee wellicht wél bereiken. Zodoende is SEA vaak een oplossing die je naast SEO kan inzetten om sneller resultaten te boeken in zoekmachines.

SEA en werving & selectie?

Ook binnen de werving en selectie wil je de best mogelijke resultaten boeken in zoekmachines. Zo kan SEA ook voor jouw organisatie een goed middel zijn om je online vindbaarheid van je website en vacatures te vergroten. OTYS biedt op SEA gebied meerdere opties, op basis van een strippenkaart. Wel zullen we in de basis vaak beginnen met een opstartpakket om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep en zoekwoorden goed onderzocht zijn en doelen helder zijn.
Wil jij online adverteren?

Wij kunnen jou daarbij helpen. Vraag hier meer info aan.

Geef me info

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Wil jij online vindbaar zijn? Wij kunnen jou daarbij helpen.

Vraag hier meer info aan

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.