En profiteer van
Recruitment software op maat

Software voor dienstverlening in interim recruitment, executive search, jobhunting en consultancy.

Actief in de arbeidsmarktbemiddeling, maar niet in het hokje te plaatsen van werving-en-selectiebureau, flexbureau, vacaturebank of corporate recruitment? We zetten de deur wijd open.

Als het gaat om software en arbeidsmarktbemiddeling heeft OTYS (bijna) altijd de oplossing. Dus ook als u nu werkt als interim recruiter, jobcoach, recruitment consultant, headhunter of executive searcher kunt u een beroep doen op onze slimme software om uw processen optimaal te automatiseren.

Recruitment software op maat

Een systeem op maat

A perfect fit. Onze honderden klanten bestaan uit verschillende doelgroepen en zijn in diverse branches actief. Die diversiteit zorgt dat we van alle (arbeids)markten thuis zijn. Onze kennis en ervaring zetten we graag in om een systeem op maat te maken of een website te creëren die aansluit bij uw wensen.
Schaalbare recruitment software

Ondersteuning in uw groei: schaalbaarheid

Start small and dream big. Van 1 tot 1.000 medewerkers, van starter tot multinational, een kandidaten- en vacaturedatabase van 100 tot 1.000.000: alles kan met onze software. Met de grenzeloze OTYS-mogelijkheden, kunnen uw klantbestand, database en potentieel enorm groeien en dus kunt u onbeperkt doorgroeien. Niet in de laatste plaats omdat u, doordat veel wordt geautomatiseerd, tijd overhoudt voor andere werkzaamheden. Dus als u wilt groeien, helpen wij u graag uw groeipotentieel te benutten.

Plaats en tijdonafhankelijk

Everywhere and anytime. U kunt (net als uw eventuele medewerkers) overal en altijd inloggen én werken met onze mobiele applicaties. 24/7, waar ook ter wereld, met elk apparaat (met een browser). Dus, ongeacht de plaats of tijd: uw virtuele kantoor is altijd bij de hand, het systeem is altijd up-to-date en bereikbaar.

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Wil jij een efficiënter recruitmentproces?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien hoe jij tijd kunt besparen in je werk én hoe jouw werkdag leuker kan worden!

 

Vraag een gesprek aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.