Let's get in touch
 

Let's seize
opportunities.

Together

Vind écht talent met hetOTYS recruiting platform

OTYS Go! is cloudbased recruitment software voor verschillende doelgroepen zoals werving- & selectiebureaus, detachering, uitzenders, vacaturebanken en natuurlijk corporate recruiters voor wie het vinden en verwerven van écht talent het grootste doel is. 

Efficiënt en geautomatiseerd werken

Met OTYS Go! verbeter je zowel je werkprocessen aan de achterzijde als de candidate experience en jouw zichtbaarheid aan de voorzijde. OTYS levert niet alleen OTYS Go! waarmee jouw werkproces beter wordt, maar ook OTYS Web!: mogelijkheden voor goed vindbare vacatures en een onfeilbare employer branding online.

Alles-in-één recruitment software

OTYS Go! is modulair opgebouwd en biedt ondersteuning voor jouw gehele proces. Het is uit te breiden met veel functionaliteiten en we beseffen ons dat de basis goed moet zijn. Dat is waarom wij standaard functionaliteiten aanbieden als: 

 

  1. Gekoppelde kandidaat-, vacature- en relatiedatabase
  2. Agenda en e-mail met automatische dossiervorming
  3. Textkernel: pars jouw CV's en vacatures
  4. Slimme oplossingen voor koppelen, matchen & zoeken
  5. Vele (multi)poster-oplossingen
  6. Rapportagemogelijkheden om scherper te sturen

Laten we samen kansen grijpen

OTYS biedt naast een uitgebreid Recruiting Technology Platform, voldoende mogelijkheden om met andere softwarepakketten te koppelen. Neem hiervoor een kijkje ons partneroverzicht. Staat jouw wens hier niet bij, schroom dan niet om toch contact op te nemen. OTYS zou OTYS niet zijn als we er niet samen uit kunnen komen!

Meer informatie?

Ben je benieuwd wat OTYS en ons recruitment platform voor jou, als recruiter, kan betekenen? Wij geven je graag een vrijblijvende en gratis demo. Bellen kan natuurlijk ook, we zijn bereikbaar via +31 (0)318 584 900.

2 mooie klanten blij metonze recruitment software

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.