Let's get in touch
 

theMatchBox

In 2019 lanceerde theMatchBox 360Match, een ijzersterke search en matching engine om omzet te verhogen en tijd te besparen (voor HR) medewerkers. In korte tijd is theMatchBox uitgegroeid tot de nieuwe referentie op gebied van semantische job search op jobboards (jobat.be), candidate search (jellow.nl), assisted matching en automated matching. Dit kan ook nog eens gekoppeld worden aan bijvoorbeeld de VDAB cv service. Het succes van theMatchBox schuilt hem in de hoge precisie en volledigheid van de matches. Deze kwaliteit is essentieel om processen echt te digitaliseren.

Automated & Assisted Matching

OTYS gebruikers maken gebruik van de assisted module om snel de passende kandidaten te vinden voor een vacature. Uniek is dat de OTYS gebruiker in real-time kan ingrijpen op de match opdracht en zelf zijn eigen gewichten toekennen aan matching aspecten.

Voor automated matching zitten we samen met de OTYS klant om voor kandidaten of vacatures automatisch matches aan te maken in OTYS. Het typische maatwerk zorgt ervoor dat we deze volledig op jouw behoeften af kunnen stemmen.

SimpleRecruiter (sourcing kandidaten)

Samen met onze partner Nixz kan u met behulp van de SimpleRecruiter heel eenvoudig kandidaten sourcen. De SimpleRecruiter is een browser plug-in ontwikkeld door Nixz waarmee je kandidaten op Linkedin kan analyseren én toevoegen aan OTYS. Dankzij theMatchBox kunnen gebruikers van de SimpleRecruiter zien hoe de kandidaat matcht met vacatures in OTYS alvorens de kandidaat toe te voegen in OTYS. theMatchBox doet de matching van het Linkedin profiel in real-time met jouw OTYS vacatures en geeft alle matching details terug. Een enorme efficiëntie winst voor elke OTYS klant, waarmee u de War for Talent zal winnen.

Eventuele afbeelding

Virtual Sales Recruiter (lead generation)

Samen met onze partner Jobdigger heeft theMatchBox de Virtual Sales Recruiter ontwikkeld. Hiermee kan een recruiter kandidaten matchen met alle vacatures in OTYS én die extern gepubliceerd staan in België, Nederland of Frankrijk. Dankzij deze koppeling met Jobdigger Insights automatiseren wij jouw matching proces én jouw lead generation proces wat resulteert in significante tijdswinst en extra omzet

theMatchBox oplossingen:

  • Job search voor uw website
  • Candidate search doorheen uw kandidaten
  • Assisted Matching voor een betere matching binnen Otys
  • Automated Matching

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.