Let's get in touch
 

Solid Online

Solid Online koppelt data uit verschillende bronnen met elkaar. Integreren en verbinden, daar gaat het ons om. Zo zijn vele grote en middelgrote bedrijven u voorgegaan. Solid Online helpt organisaties creatiever en slimmer te werken en de best mogelijke service te verlenen. We doen dit door data te stroomlijnen. We maken processen schaalbaar en optimaliseren ze. Daarmee wordt herhalend werk overbodig en worden onnodige fouten voorkomen. Gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en stabiliteit staan hierbij voorop. Zo stellen we organisaties in staat efficiënter te worden en leggen we de basis voor groei.

Connector

Het flexibele koppelplatform voor de flexbranche.

De Connector zorgt voor een naadloze integratie tussen softwarepakketten. Met een abonnement op de Connector worden uw datastromen flexibel ingericht. Handmatig overtypen of het importeren van Excel lijsten is niet meer nodig. Gegevens blijven zo in ieder pakket actueel en correct.

De meeste bedrijven gebruiken verschillende softwarepakketten. Als frontoffice bijvoorbeeld een ATS (Applicant Tracking System) voor het recruitment proces, een planner en een urenregistratiepakket. Daarnaast een backoffice om te verlonen en doorgaans ook een financieel systeem.

Ieder softwarepakket heeft echter zijn eigen indeling, waardoor de systemen meestal niet op elkaar aansluiten. Dan moeten gegevens van het ene naar het andere systeem handmatig worden overgetypt of met Excel worden overgezet. Dit kost veel tijd en is foutgevoelig. Het is echter essentieel dat de data overal synchroon en correct blijft. Om dit op te lossen, laten bedrijven vaak een eigen koppeling bouwen. Dit is een tijdrovende en dure oplossing en zodra er iets wijzigt in een van de pakketten, is de koppeling verouderd en moeten bedrijven opnieuw investeren in software ontwikkeling.

Met de Solid Online Connector integreert u al uw systemen en zijn handmatige acties verleden tijd. Het koppelen van uw OTYS omgeving aan andere applicaties was nog nooit zo eenvoudig!

Overige services:

  1. Datamigratie: data accuraat overzetten naar uw nieuwe systeem
  2. Uren Transformer: urenbestanden snel importeren, ontrafelen en verwerken
  3. Facturen Transformer: facturen klantspecifiek aanpassen en versturen

Contactdetails

Adres:
Planetenweg 5
2132HN Hoofddorp
Nederland

Contactinformatie
sales@solidonline.com
023-55 63 184
www.solidonline.com

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.