Let's get in touch

Let's get in touch

SimpleRecruiter

SimpleRecruiter is een extensie voor de Chrome browser waarmee je kandidaatinformatie eenvoudig en snel direct vanuit je browser synchroniseert tussen OTYS en verschillende jobboard zoals LinkedIn.

Met SimpleRecruiter voeg je kandidaten toe aan OTYS en synchroniseer je informatie met één druk op de knop. Dit kan SimpleRecruiter op de jobboards LinkedIn, Facebook, Indeed, werk.nl en Xing. SimpleRecruiter zorgt ervoor dat jij sneller en efficiënter kunt werken en de vacatures eerder gevuld hebt.

Voordelen van SimpleRecruiter & OTYS:

1. Zie meteen of kandidaat al in OTYS staat
Met SimpleRecruiter kun je in één oogopslag zien of het kandidatenprofiel dat je bekijkt op het jobboard in OTYS staat. Als dat niet zo is, voeg je met één druk op de knop het kandidatenprofiel toe aan het ATS.

2. Koppel vanuit de widget de juiste informatie aan de prospect
Wanneer je een persoon al kent, maar de profielinformatie van het jobboard nog niet gekoppeld is aan de kandidaat in OTYS, dan geeft SimpleRecruiter dat aan. In de pop-up kun je dan de juiste informatie koppelen aan het profiel dat je bekijkt.

3. Toont alle informatie vanuit het ATS
SimpleRecruiter toont jou de informatie van de kandidaat. Telefoonnummer, adres en opmerkingen uit het kandidatenprofiel in OTYS worden overzichtelijk getoond. Ook kun je deze eenvoudig toevoegen of aanpassen.

4. Koppel (potentiële) kandidaten meteen aan een vacature
Koppel kandidaten aan vacatures. Je kunt sourcen voor één vacature en meerdere jobboardprofielen afgaan. Je kunt ook kandidaten koppelen aan meerdere vacatures.

5. Pas statussen direct in de plugin aan
Bewerk de procedurestatussen (werving, selectie en resultaat) voor deze kandidaat gemakkelijk en overzichtelijk. Ook is het mogelijk een evaluatie toe te voegen.

Meer informatie over SimpleRecruiter

We vertellen je natuurlijk graag over alle voordelen van SimpleRecruiter. Neem ook even een kijkje op simplerecruiter.io of vraag informatie aan via info@nixz.io

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.