Let's get in touch
 

Recruit Robin

Gebruikers van Recruit Robin maken een zoekopdracht aan om aan te geven welke kandidaat ze zoeken en hebben daarbij de mogelijkheid om naast het functieprofiel ook andere harde eisen toe te voegen. Met die informatie gaat de software op zoek naar passende kandidaten.
Deze kandidaten worden gevonden op verschillende online databases, krijgen een pre-screening en de best passende profielen worden vervolgens als shortlist gepresenteerd aan de gebruiker, die ze direct kan benaderen door middel van de contactinformatie waarneer de software pro-actief op zoek gaat.

Zo wordt sourcing effectiever, flexibeler, toegankelijker en kost het daarnaast ook nog eens minder tijd.

Wat zeggen klanten?

"Met de Nixz robot kunnen wij gemakkelijk diverse platformen afzoeken, zodat wij kunnen blijven doorgaan met de continue werving van productie functies. In combinatie met de Recruit Robin tool, die wij gebruiken voor het werven van hogere functies, krijgen wij diverse soorten kandidaten binnen. Door de combinatie met Recruit Robin en Nixz kunnen wij de gehele kandidatenmarkt afdekken en zo gemakkelijk de juiste kandidaten binnen slepen. - Maarten Beemer, DDD Personeel"

Contactinformatie Recruit Robin

Adres: Europalaan 100,
3526 KS Utrecht

Contact: robin@recruitrobin.com
Tel: +31 (0)30 303 92 11
Website: www.recruitrobin.com

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.