Let's get in touch
 

Ratecard

Ratecard biedt een online feedback- en reputatiemanagementtool aan die jou helpt geautomatiseerd feedback en referenties te verzamelen in OTYS. Zo krijg je grip op jouw kandidaat-, klant- en/of medewerkers experience (CaX-, CX- en/of EX) en kun je iedere dag verbeteren.
Perceptie vs realiteit
80% van de bedrijven denkt dat zij een superieure experience levert aan hun kandidaten, klanten en/of medewerkers, echter in realiteit is dit maar 8%. Het verschil tussen perceptie en realiteit wordt ook wel “The Experience gap” genoemd.
Ratecard helpt jou grip te krijgen op jouw kandidaat-, klant- en/of medewerker “Experience Gap”. Vraag geautomatiseerd feedback of referenties uit via e-mail en/of SMS gedurende jouw processtappen (bijv. intake gesprekken, plaatsingen, off boarding, etc.) in OTYS en verbeter jouw kandidaat-, klant- en medewerkers experience.
Vele klanten gingen je voor! Bekijk hier de succesverhalen.

Over de koppeling met OTYS.
Door jouw OTYS- en Ratecard-accounts met elkaar te koppelen, ervaar je de voordelen van het verzamelen van feedback op de automatische piloot. Maak je niet druk over het vragen van feedback en/of het verzamelen van referenties, want het proces is 100% geautomatiseerd – zodat het jou geen tijd meer kost. Ben je liever in controle, en bepaal je daarom liever zelf welke contacten je vraag om feedback en/of een referentie? Handmatige imports zijn ook mogelijk.
Bekijk de intregratie video hieronder!

Klik hier voor informatie over de prijs en/of koppeling of vraag jouw contactpersoon bij OTYS.
Ratecard
Jisperweg 2
1463 ND Noordbeemster
Nederland
+31 (0)88 35 35 135
support@ratecard.io
www.support.ratecard.io

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.