Let's get in touch

Let's get in touch

OnRecruit

OnRecruit is een internationaal, data gedreven organisatie met een achtergrond in e-commerce en passie voor recruitment. Onze missie is om met jou succesvolle candidate journeys te bouwen en door te meten.

Inzicht in jouw gehele business

Wij helpen jou en jouw team inzicht te krijgen in hoe je ervoor staat op het gebied van recruitment, welk resultaat je kunt verwachten en wat je nodig hebt om recruitment en business doelstellingen te behalen.

Door dashboards te leveren waar gebruik wordt gemaakt van jouw verschillende (recruitment) databronnen, krijg je o.a. inzicht in hoeveel plaatsingen/omzet er nu in je pipeline zitten, welke marketing en sourcing plaatsingen oplevert en dus wat je ROI per kanaal is en waar je bottlenecks zitten in het recruitment proces.


We make your recruitment data work!

OTYS & OnRecruit

OnRecruit combineert data van jouw website, OTYS, email marketing and backoffice. Zo kun je een totaaloverzicht krijgen van jouw recruitment activiteit. Bijvoorbeeld de cost, revene en ROI per hire per recruitment marketing kanaal kan hiermee inzichtelijk worden gemaakt via verschillende attributie modellen. Daarnaast kan OnRecruit jou helpen met het opzetten van de dashboards en rapportages die nodig zijn om jouw recruitment doelstellingen te behalen.

Contactinformatie

Adres: Europalaan 400, L5, 3526 KS

Utrecht, Nederland

Website: onrecruit.net
Email: contact@onrecruit.net
Phone: +31 8 89 00 70 00

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.