Let's get in touch
 

Jobdigger

Jobdigger levert waardevol inzicht door slim gebruik van arbeidsmarktdata voor leadgeneratie, recruitment, loopbaanbegeleiding en analyses. Jobdigger levert hiervoor de meest complete en actuele verzameling leads, vacaturedata en doelgroepdata.

Jobdigger Insights:

Op basis van onze arbeidsmarktdata kun je je strategie bepalen door identificeren van groeikansen en risico’s, processen verbeteren, meer leads te genereren, acquisitie te plegen of om sneller en efficiënter te werven.

Werf efficiënter door beter inzicht te krijgen in je doelgroep. Jobdigger Insights geeft je niet alleen de pullfactoren en reisbereidheid van je doelgroep, maar laat ook zien via welke kanalen je ze het beste kunt benaderen.

Jobdigger beschikt over tenminste vijf jaar historische en actuele vacature data en arbeidsmarktinformatie van landelijk, provincie en COROP niveau (arbeidsmarktregio) tot aan gemeenten en standplaats. We beschikken over de meest complete en actuele verzameling vacatures van Nederland en binnenkort ook van Frankrijk, België en Duitsland, waardoor het niet meer nodig is om het internet af te struinen op zoek naar interessante leads.

De data van Jobdigger is volledig geïntegreerd in OTYS Go! en kan als module voor uw organisatie snel worden geactiveerd.

Voordelen voor u:

• Tijdwinst
• Meer sales
• Hogere slagingskans op een match
• Betere concurrentiepositie
• In jouw eigen huisstijl mogelijk
• Begeleiding bij onboarding van uzelf en uw (nieuwe) medewerkers

Meer weten?


E-mailadres: info@jobdigger.nl
Telefoon: +31(0)262022169
Website:www.jobdigger.nl/contact Adres: Jansbuitensingel 30
60811 AE, Arnhem

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.