Let's get in touch
 

Happy Recruiter / Dora

OTYS en Dora, de recruitment robot slaan de handen ineen om een oplossing te bieden aan één van de grootste uitdagingen van bedrijven: de juiste kandidaat aantrekken op het juiste moment!

Kandidaten spenderen heel veel tijd in de digitale wereld. Hierin hebben ze geleerd steeds sneller te navigeren en snel informatie te ontvangen. Bedrijven zullen zich moeten aanpassen aan deze nieuwe snelheid. Kandidaten raken gefrustreerd wanneer ze niet (tijdig) feedback krijgen van recruiters na hun sollicitatie. Recruiters, op hun beurt, raken gefrustreerd wanneer kandidaten niet reageren op een notificatie, e-mail of belletje.

Dora, de recruitment robot is ontwikkeld door Happy Recruiter om het eerste contact te leggen met een kandidaat.

Dora kan binnen minuten worden ingericht vanuit OTYS, en imiteert het gedrag van een recruiter: zoeken, screenen en onderhouden van kandidaten. In een vriendelijke en interactieve manier kan Dora communiceren met kandidaten. De robot stelt vragen vooraf ingesteld door een recruiter en kan shortlists van kandidaten maken, zodat recruiters daarna the human touch kan toevoegen aan de conversaties.

Eventuele afbeelding

Bedrijven kunnen met Dora hun potentiele kandidaten tot het maximale benutten, door Dora met alle geïnteresseerde kandidaten het (initiële) gesprek te laten voeren. Dit zorgt voor een bijna automatische vertrouwensband, omdat kandidaten in alle tijden reactie krijgen. Dit zorgt voor tijdsbesparing in het recruitmentproces, alsmede een stijging geplaatste kandidaten!

Contact
Happy Recruiter S.A.
Str. Liviu Rebreanu 19, Tîrgu Mureș, România, 540015
office@happyrecruiter.com 
website: https://happyrecruiter.com/ 
 

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.