Let's get in touch
 

Fullstack

Fullstack levert software op maat. Waar huidige standaard applicaties stoppen, gaat Fullstack juist van start. Wij ontwikkelen integraties met andere systemen en/of applicaties, die aan de specifieke wensen en eisen van de klanten voldoen.

Fullstack en OTYS werken nauw samen om nieuwe integraties te ontwikkelen. Denk hierbij aan integraties met huidige partners, zoals Selfbilling en Aircall. Door de integraties weten we verbeteringen aan te brengen in de werkprocessen van al onze klanten.

 

Fullstack is ontzettend blij met de samenwerking met OTYS, omdat we voor OTYS klanten ook die laatste stap kunnen zetten richting optimalisatie. Hierdoor wordt het meeste uit OTYS gehaald. Niet alleen de klant haalt het meeste uit zijn systeem, OTYS heeft er tevreden klanten en een beter systeem door. Daarnaast kunnen wij doen waar we het beste in zijn, namelijk procesoptimalisatie. Een win-win-win situatie voor ons allen.

Erik WoltersOwner at FullStack Software Development

Contactinformatie Fullstack

FullStack Development
Adres: Kenaupark 15
2011 MR HAARLEM
Tel: +31 85 4891525
Mail: info@fullstack.nl

Maak je gebruik van OTYS en een andere software applicatie, waartussen je graag een integratie zou willen zien? Neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier en we zullen samen de mogelijkheden onderzoeken.

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.