Let's get in touch
 

DataChecker.

DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland.
DataChecker toetst o.a. ID-documenten en kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven. Voorkom identiteitsfraude en weet met wie je zaken doet. De rapportages zijn eenvoudig, maar klip en klaar. Voor de recruitmentbranche kan Datachecker de volgende gegevens toetsen:
  • Paspoorten
  • ID-kaarten
  • Rijbewijzen
  • Verblijfvergunningen
De koppeling levert een oplossing voor het toetsen van kandidaten op afstand. Werken vanuit twee systemen is verleden tijd. De check wordt vanuit het OTYS portaal opgevraagd en de uitkomst wordt direct opgestuurd. Dit gebeurt: 1) via de mail, 2) als pdf toegevoegd aan het kandidatendossier& 3) middels een datachecker icoon bij een kandidaat.

Voordelen van Datachecker & OTYS

  • De ID-check wordt, afhankelijk van de grootte, binnen enkele uren uitgevoerd.
  • De uitslag van de kandidatentoets krijg je automatisch op de mail, waarin direct staat of iemand goed door de test is gekomen of moet worden afgewezen.
  • De check is direct te starten binnen OTYS. De uitslagen zijn ook in OTYS makkelijk terug te vinden. Je ziet niet alleen de status, maar alle gegevens zijn ook als PDF toegevoegd aan het kandidatendossier.
  • Datachecker kan ook worden toegevoegd aan je dashboard als widget. Dit stelt je in staat in één oogopslag te zien welke kandidaten nog in afwachting zijn, welke goedgekeurd zijn en welke zijn afgekeurd.

Contactinformatie Datachecker

Adres: Industrieweg 15,
3641 RK Mijdrecht
E-mail: info@datachecker.nl
Website: www.datachecker.nl

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.