Let's get in touch

Let's get in touch

Datachecker

DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland.

Met hun expertise adviseert DataChecker klanten en partners op het gebied van diverse mogelijkheden voor het identificeren van personen en/of bedrijven. De technische specialisten van DataChecker denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een optimale integratie.

DataChecker bestaat uit een team van specialisten op het gebied van:
- Documenten Experts
- Developers
- Marketing & Sales
- Support

DataChecker is in 2008 opgericht als dochter van ID-Checker, met de gedachte om twee oplossingen, ID-checks en data te combineren in een online omgeving. In 2012 is DataChecker zelfstandig doorgegaan met ondersteuning van ID-Checker.nl vanuit een eigen identiteit. DataChecker B.V. is hierdoor nog beter in staat om de vraag vanuit de markt beter in te vullen met goede en innovatieve oplossingen.

DataChecker toetst o.a. ID-documenten en kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven. Voorkom identiteitsfraude en weet met wie je zaken doet.
Header

Contactdetails

Partners

Ons nieuwsBlijf op de hoogte

Schrijf u dan in voor onze OTYS Update. U ontvangt dan regelmatig een e-mail met het laatste recruitment nieuws, product releases en tips & tricks.

Houd me op de hoogte

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.