Let's get in touch
 

Booston

Met Booston blijf je zelf volledige controle houden over je recruitment-marketingvraagstuk. Vanuit een centrale omgeving (OTYS) publiceer je met één druk op de knop jouw vacature op alle gewenste kanalen waar je de vacature wil publiceren. Of het nu een vacaturebank, recruitmentwebiste of social media advertentie is. Alle kandidaten die op deze vacatures reageren komen centraal OTYS binnen.

Booston wordt gekoppeld aan OTYS waardoor kandidaten en vacatures doorlopend in-sync. blijven. Vanuit een centrale omgeving (OTYS) kan een vacature met één druk op de knop gepubliceerd worden op meerdere kanalen. Onze slimme marketingsoftware-modules kunnen ook modulair afgenomen worden.

 • MULTIPOSTEN EN AUTOPOSTEN

  Een netwerk van tientallen Jobboards. Wij hebben de best presterende jobboards alvast voor je aangesloten, maar wij hebben een ‘open’ jobboard systeem waarbij andere kanalen ook gemakkelijk toegevoegd kunnen worden.
 • SOCIAL MEDIA ADVERTISEMENT

  Wij maken van elke vacature die wordt aangemaakt in OTYS geautomatiseerd een social-media-advertentie op (inclusief targeting en content). Deze advertentie-module is per vacature volledig naar eigen inzicht in te zetten, maar wel slim geautomatiseerd.
 • KOSTELOOS EEN NIEUWE WEBSITE

  Wij kunnen koppelen met je eigen website, echter stellen wij kosteloos een CMS beschikbaar. Je kunt met onze CMS een prachtige moderne nieuwe website maken met alle techniek die je nodig hebt. Wij kunnen dit uiteraard ook voor je doen. Deze website is volledig geoptimaliseerd met alle functionaliteiten die nodig zijn voor werving & selectie, recruitment- en uitzendorganisaties. Ons toegankelijke CMS zorgt ervoor dat onze klanten zelf hun eigen website beheren.
 • Google for Jobs

  Of je nu gebruik maakt van een OTYS omgeving of van het CMS van Booston. Wij zorgen ervoor dat al jouw vacatures Google for Jobs ready en goed indexeerbaar zijn.
 • Jobs on facebook

  Vanuit Booston kan je jouw vacatures in één keer doorplaatsen in de Jobs feed van Facebook. Hier heb je geen omkijken meer naar.
 • Een volledige rapportage-module waarbij wij naast de ‘normale’ campagnestatistieken ook de de bron-tot plaatsing statistieken inzichtelijk maken.

Contactinformatie van Booston

Adres: Meidoornkade 22
3992AE, Houten
Nederland

Website: www.booston.io
E-mailadres: info@booston.io
Telefoonnummer: +31 (0)85 0044 215

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.