Let's get in touch
 

Academic Transfer

AcademicTransfer is het carrièreplatform voor werken in de wetenschap. Dit platform is ontwikkeld voor elke academicus in elke fase van zijn of haar loopbaan. Hier vind je vacatures van universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstuten en nog veel meer.
OTYS heeft een koppeling met AcademicTransfer tot stand gebracht, welke het mogelijk maakt om vacatures vanuit AcademicTransfer te multiposten op een OTYS website. Bij AcademicTransfer is het mogelijk om betaald vacatures te plaatsen op de vacaturebank voor hoogopgeleiden. Vervolgens worden deze weer uitgezet bij partijen. Een voorbeeld hiervan is het NRC Carrière platform.
AcademicTransfer is de vacaturesite met het meest complete aanbod onderzoeksvacatures in Nederland. Sinds 1997 werft AcademicTransfer alle onderzoeksfuncties, nationaal en internationaal, voor de Nederlandse Universiteiten, UMC’s en onderzoeksinstellingen. Bijna alle hogescholen en research intensief bedrijfsleven zoals ASML, Philips, Unilever, Wetsus en TNO gingen u al succesvol voor.

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.