Let's get in touch
 

Akyla

Akyla is opgericht in 1999 en gespecialiseerd in e-procesautomatisering; het vergroten van efficiency door bedrijfsprocessen met inzet van webbased oplossingen te automatiseren. Akyla bedient de markt vanuit het hoofdkantoor in Enschede op basis van drie businessunits: e-UUR, Projecten en Outsourcing.

Het ene uur is het andere niet

e-UUR is ontwikkeld door Akyla in samenwerking met onder andere de ABU en TNO en wordt ingezet in de uitzend-, detachering- en payrollbranche. Het e-UUR concept voor online urenregistratie, digitale loonstroken, digitale facturen en mobiele communicatie wordt volledig gehost aangeboden en zorgt voor meer efficiëntie en inzicht.

Alle maatwerktrajecten voor uiteenlopende branches, waarbij webbased informatietechnologie wordt ingezet om de bedrijfsvoering van de klant zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn ondergebracht bij de businessunit projecten.

Koppeling e-UUR en OTYS

De partnership met Akyla is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Flex Manager van OTYS te koppelen aan een facturatie tool. Akyla heeft een module voor uitzendbureaus om digitaal te factureren, waarin 3 partijen kunnen werken: consultant, klant, kandidaat. Klanten van OTYS kunnen hiermee vanuit OTYS Flex Manager plaatsingen van uitzendkrachten valideren en gegevens uit deze plaatsingen doorzetten naar e-UUR.Met de koppeling tussen OTYS en Akyla wissel je gemakkelijk de verschillende data uit tussen de twee systemen. De koppeling stelt je instaat om deels automatisch kandidaat gegevens, klant gegevens en plaatsingsgegevens door te sturen naar e-UUR, het product van Akyla waar OTYS mee koppelt.

Contactgegevens:

Adres: Schuttersveld 17.1
7514 AC, Enschede
Website: https://www.akyla.nl/
Telefoon: +31 (0) 53 483 75 38
E-mail:  info@akyla.nl 

Ik wil meer informatie

Partners

Mis je een partner?Vraag een koppeling & integratie aan

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.