HelloFlex

Bedrijfsprofiel
HelloFlex is sourcing management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche makkelijker en efficiënter te maken. HelloFlex maakt complexe sourcing processen steeds makkelijker met eenvoudig te gebruiken sourcing tools. Tools die helpen de juiste kandidaten te selecteren, meer werk gedaan te krijgen en betere resultaten te behalen.
Header
Koppeling
Een van de nieuwste koppelingen in OTYS Go! is de integratie met HelloFlex. HelloFlex biedt verschillende sourcing tools aan die ondersteuning bieden aan complexe processen die verbonden zijn aan de flexbranche. HelloFlex is vanaf nu in OTYS Go! beschikbaar, wat ervoor zorgt dat gebruikers van HelloFlex niet meer hoeven te schakelen tussen de verschillende programma’s.

De sourcing tools van HelloFlex zijn opgedeeld in drie principes:
- Candidate Onboarding, voor het selecteren en beheren van kandidaten.
- Workforce Management, voor een efficiënte afhandeling van administratieve zaken zoals de urenregistratie van je kandidaten, de communicatie met kandidaten en opdrachtgevers en het beheer van belangrijke documenten.
- Business Insights, voor onder andere ondersteuning in salarisadvies, CAO’s en analyse in je werkprocessen.

Met de integratie in OTYS Go! is het mogelijk om kandidaten, klanten, contactpersonen en opdrachtinformatie door te sturen naar HelloFlex. CEO Jorrit Blok: “De foutgevoeligheid bij het doorvoeren van informatie wordt door de integratie aanzienlijk minder. Doordat alles vanuit OTYS Go! wordt gedaan en we bepaalde processen kunnen automatiseren, is de kans dat er ergens iets mis gaat kleiner dan dat je moet blijven wisselen tussen OTYS en HelloFlex om gegevens handmatig door te voeren.”
Contactdetails
HelloFlex group
Julianalaan 1
1213 AP Hilversum
Nederland
Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.