Indeed

Bedrijfsprofiel
Indeed is een van de grootste partners van OTYS. Samen zorgen we ervoor dat OTYS-klanten vacatures op een makkelijke manier kunnen verspreiden, met het hoogste rendement. De koppelingen ontwikkelen we elk jaar door om een nog beter resultaat te genereren. We kunnen met recht spreken van een succesformule. Meer over Indeed hieronder.

Indeed is een grote vacaturezoekmachine met meer dan 100 miljoen unieke bezoekers per maand. Indeed is beschikbaar in meer dan 50 landen, in 26 talen. Dit betekent dat Indeed veel verkeer genereert naar uw vacatures en dus naar uw website.


De meeste recruiters hebben vast wel eens een vacature geplaatst op Indeed. Als je met OTYS werkt zullen jouw gepubliceerde vacatures automatisch worden doorgezet naar Indeed. Van alle vacatures zullen sommige wel eens wat extra aandacht nodig hebben. Daarvoor heeft Indeed een functionaliteit: de Indeed Sponsored Jobs, of Premium Jobs. Het premium markeren van een vacature kan via onze Indeed koppeling nu ook vanuit OTYS worden toegepast.

Kijk de korte instructie hieronder om te zien hoe je het kunt gebruiken of lees hier ons blog over de Indeed Sponsored Jobs integratie met OTYS.


Dat Indeed en OTYS way back gaan is duidelijk. Hoe ver? Lees in het interview met Sander Poos alles over de samenwerking tussen Indeed en OTYS.

Header
Contactdetails
Indeed
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Nederland
Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn
NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.