Let's get in touch
 

Hoi, ik ben jouw recruitmentbotNIXZ

NIXZ is een flexibele robot die je aanstuurt vanuit OTYS. Zo kan NIXZ bijvoorbeeld kandidaten vinden en benaderen via verschillende websites zoals LinkedIn, Indeed en Monsterboard.

Partner Actie van NIXZ

Probeer NIXZ nu een maand gratis, hélemaal voor niks! Een maand kan je kosteloos de bot van NIXZ testen en ontdekken hoe NIXZ jouw recruitmentproces verrijkt. 

  1. Start een LinkedIn search vanuit jouw OTYS systeem.
  2. Zoek kandidaten op basis van eigen criteria op LinkedIn. 
  3. De kandidaten worden direct in jouw OTYS systeem geplaatst. 
  4. Vacature en kandidaat worden direct gekoppeld. 
  5. Vind meer geschikte kandidaten in aanzienlijk kortere tijd en minder inspanningen. 

NIXZ Actie Voorwaarden

NIXZ is een recruitmentbot die speciaal voor jou klusjes kan uitvoeren binnen OTYS zonder dat je er zelf nog omkijken naar hebt. Zo zoek ik kandidaten op verschillende websites zoals LinkedIn, Indeed, MonsterBoard en Nationale Vacaturebank. Deze kandidaten zet ik netjes voor je in OTYS. Daarnaast kan ik vacatures ophalen van websites, klantportalen en een Vendor Management Systemen (VMS-en). En die direct voor je in OTYS zetten. Eigenlijk kan ik alles wat je mij leert, dus: hoe kan ik jou helpen?

De eerste 20 klanten mogen nu kosteloos de LinkedIn NIXZ bot uitproberen. Je betaalt voor de proefperiode ook géén implementatiekosten. De maand gaat in, zodra de bot voor je is aangezet. Wanneer de bot bevalt kan je aangeven of je samen met NIXZ verder wil gaan. Dan zal het normale proces worden opgestart. Zo krijg je je eigen mini computer op kantoor geleverd, kunnen er meer bots voor je worden ingericht of speciaal voor je gebouwd op basis van jouw behoefte. 

Ontdek de mogelijkheden vandaag nog! 

2 OTYS klanten aan het woordGet to KnOTYS

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.