Let's get in touch

Let's get in touch

Relevante Arbeidsmarktdata tot je beschikkingZomeractie Jobdigger Insights

Wil je meer leads genereren of met het juiste inzicht de manier vinden om de arbeidsmarkt en kandidaat beter met elkaar te matchen? Maak dan nu gebruik van onze zomeractie en krijg meer inzicht in de markt met de juiste arbeidsmarktdata. Je krijgt tot maximaal 6 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights. Hoe eerder je start hoe langer je hiervan kunt profiteren. Vanwege succes is de actie verlengd t/m 30 september! 

Zomeractie van Jobdigger

Wij begrijpen dat het vinden van relevante leads en matches voor u als intermediair in deze tijd bij uitstek van belang is voor uw continuïteit en om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en veranderende vraag. Daarom biedt Otys in samenwerking met Jobdigger u het volgende actieaanbod: tot 6 maanden gratis toegang tot Jobdigger Insights!

  1. Eenvoudig en realtime kandidaten matchen op de meest actuele vacatures
  2. Ontwikkelingen van concurrenten, bestaande én potentiële klanten volgen
  3. Leads verzamelen op basis van functieprofielen en bedrijven per plaats/regio in Nederland om hiermee effectief te acquireren 
  4. Dagelijks automatisch updates van vacatures, marktanalyses en doelgroepdata, bijvoorbeeld voor het benaderen van potentiële opdrachtgevers of verwachtingenmanagement van jouw opdrachtgevers en inzicht in de doelgroep.

Zo werkt de Jobdigger Zomeractie

Met Jobdigger Insights heb je alle relevante arbeidsmarkt data tot je beschikking. Zet de nieuwste vacatures in je OTYS systeem, ontvang automatisch notificaties van interessante vacatures voor jouw kandidaten, ontdek of jouw arbeidsvoorwaarden aansluiten bij de norm, houd concurrenten in de gaten en zoek naar potentiële nieuwe klanten & optimaliseer vacatureteksten.

Vanaf het moment van akkoord op het actieaanbod, ontvang je tot en met 31 december 2021 toegang tot Jobdigger Insights voor de prijs van een jaarabonnement. Dit betekent dat je tot wel 6 maanden gratis gebruik kunt maken van de arbeidsmarktdata binnen Jobdigger Insights.

De actie gaat in vanaf moment van activatie van jouw abonnement: hoe eerder je een licentie aanschaft, hoe langer je van de actie profiteert.