En profiteer van
All in one recruitment software

Over OTYS

Met OTYS wordt uw recruitmentproces geoptimaliseerd en grotendeels geautomatiseerd, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden.

 

Het uitgebreide Recruitment Softwarepakket van OTYS bevat onder andere modules om vacatures te verspreiden, CV's te sourcen, een talentpool bij te houden, uw kandidatendatabase overzichtelijk te beheren en kanaal- en vacatureprestaties te analyseren. Daarnaast bevat onze software nog heel veel slimme features, zoals slim zoeken en matchen, gepersonaliseerde weergaves en automatisch dossieropbouw. Ook kan OTYS uw recruitmentsite verzorgen.

 

Jaren ervaring in de recruitment branche

15

JAREN VAN ERVARING

De software van OTYS is gebaseerd op jarenlange ervaring in de recruitmentbranche en ontwikkeld door experts op het gebied van software en ICT. Inmiddels hebben we duizenden websites, producten en tools gelanceerd voor héél veel tevreden klanten.

Meer dan 1200 tevreden klanten

> 1.200

KLANTEN

Wij betrekken graag de kennis, feedback en ervaringen van onze klanten bij onze product- en technologieontwikkeling. Dit resulteert in crowd development, waarbij we mét de gebruikers mooie producten maken vóór de gebruikers.

Expert in recruitment software

>100

EXPERTS BESCHIKBAAR

Bij OTYS werken meer dan 100 toegewijde specialisten en vakidioten. Van het bouwen van innovatieve software voor de recruitment branche worden wij enthousiast. Maak kennis met onze mensen.

5 internationale kantoren

4

INTERNATIONALE KANTOREN

Met kantoren in Nederland, Frankrijk, België en Tsjechië zorgen wij dat onze service wereldwijd beschikbaar is. Bovendien is OTYS webbased en ook te gebruiken op mobiel en tablet, zodat u altijd en overal met OTYS kan werken.

Recruitment software samen ontwikkeld

Samen ontwikkelen? OTYS maakt het transparant en eenvoudig.

Het OTYS platform wordt permanent verder doorontwikkeld. Zowel in de breedte, als op zeer specifieke functionaliteiten. De technologie die hier uit ontstaat, wordt ontwikkeld door, voor en met alle gebruikers. Crowd Development noemen wij dat bij OTYS. Uitgangspunt én instrument voor constante verbetering en optimalisatie.

 

Lees meer over de voordelen van OTYS

OTYS customer refferal model

Breng een nieuwe klant aan en word daarvoor beloond!

Wanneer u een lead aandraagt en deze lead wordt een nieuwe OTYS klant, dan zorgt het OTYS Customer Referral Model voor een passende beloning. U ontvangt 10% van de orderwaarde óf een iPad.

 

Lees meer over de voordelen van OTYS

Service

Wij willen graag dat klanten zoveel mogelijk uit onze software halen om het recruitmentproces en alles wat daarbij komt kijken zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom verlenen wij uiteenlopende ondersteuningsmogelijkheden als onderdeel van de dienstverlening.

Supportdesk

De helpdesk van OTYS bestaat uit een team van toegewijde supportmedewerkers die u kunnen ondersteunen en helpen met al uw gebruikersvragen. U kunt de helpdesk telefonisch bereiken via (0900) 666 66 69. Ook kunt u als OTYS gebruiker een support ticket aanmaken via het online systeem.
Ervaren support

Trainingen

Wij willen graag dat alle gebruikers zoveel mogelijk uit de software van OTYS halen. Immers, goede technologie helpt u om een betere recruiter te worden. Via onze OTYS Academy organiseren we regelmatig trainingen om uw vaardigheden met onze software uit te breiden. Meer informatie vindt u op onze trainingspagina.

Recruitment trainingen

Events

OTYS wil graag haar kennis delen. Niet alleen over recruitment software van OTYS, maar ook over beschikbare en innovatieve technologieën van partnerbedrijven. Daarom verzorgen wij op regelmatige basis lezingen met interessante gastsprekers en workshops over vakinhoudelijke zaken. Zo is er bijvoorbeeld elke maand een Walk in Friday (WIF), waar gebruikers binnen kunnen lopen en hun vragen kunnen stellen.
Recruitment events

Community

OTYS heeft op LinkedIn een besloten groep opgericht, waar OTYS klanten, medewerkers en gebruikers hun ervaringen, tips & tricks kunnen uitwisselen en vragen over het systeem kunnen stellen. Via deze community komen onze gebruikers in contact met elkaar en bieden wij een platform voor onderlinge kennisuitwisseling over OTYS en het recruitmentvak.
Recruiters community

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Wil jij een efficiënter recruitmentproces?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien hoe jij tijd kunt besparen in je werk én hoe jouw werkdag leuker kan worden!

 

Vraag een gesprek aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.