Let's get in touch

Let's get in touch

Innovatief & solide!Wij zijn OTYS

Graag nemen we je mee in de tijdreis van OTYS. De vele ervaringen samen met collega’s, maar natuurlijk ook klanten en partners hebben onze organisatie gemaakt tot wat het nu is: een solide, innovatieve organisatie met een product waar we trots op zijn! OTYS grijpt kansen samen, door de jaren heen. Doe je ook mee?

Ja het is echt waar!Ergens op een zolderkamer?

Wist je dat OTYS in 2001 is opgericht op een zolderkamertje door de huidige CEO Jorrit Blok? Uiteindelijk is OTYS verhuisd naar een kantoor in Veenendaal en daarna wéér verhuisd. Wel binnen Veenendaal. Inmiddels is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld. 

2001

België, Engeland en de VS!OTYS International is een feit

In 2006 betreedt OTYS de buitenlandse markt, eerst België en vervolgens wordt ook in Engeland en de Verenigde Staten de software geïntroduceerd. Later zullen ook daadwerkelijk internationale vestigingen geopend worden. Op dit moment bedienen we vanuit 4 vestigingen de gehele online wereld!

2006

De combi maakt het mooiVan product naar dienst

Op 8 november 2007 introduceert OTYS een compleet nieuwe merkidentiteit tijdens het OTYS event, ‘The Candidate Experience’. OTYS is de afgelopen jaren gegroeid van een technologisch bedrijf met software oplossingen naar een dienstverlener in recruitment. Dat betekent dat OTYS technologie heeft maar ook oplossingen aanbiedt.

2007

Innovatie en partnersHet aanbieden van een complete oplossing!

In 2008 staat OTYS in het teken van innovatie. De Flex Manager wordt ontwikkeld, videoboard integreert zijn producten in OTYS en een grote stap wordt gemaakt door het lanceren van de zoek- en matchingtechnologie van Actonomy. De OTYS applicatie wordt zo nog slimmer en completer.

2008

Apps & mobiel al voor het hip werdAl voor het écht hip werd?

In 2011 werd One Touch Recruitment (OTR) gelanceerd. OTR is het allesomvattende systeem van OTYS dat het hele recruitmentproces bestrijkt en zich op de totale bedrijfsvoering richt. Het bestaat uit de automatisering van alle gebieden in de recruitment keten: van het traceren van leads en sales tot het managen van offertes, producten, orderintake en taken- en kalenderbeheer. Tevens konden klanten in dit jaar hun vacature kanaal uitbreiden met een mobiele versie voor optimale wervingsexposure.

2011

Van fouten kan je lerenAls je maar weer opstaat toch?

OTYS lanceert het platform Phoenix. Vooruitstrevende technologie en innoverende features. Echter, bleek dit in de praktijk minder over te komen. OTYS gaat een roerige tijd tegemoet. Maar ja, Zonder wrijving geen glans, en zonder falen geen succes… We zijn nog altijd van plan op te treden tijdens een van de legendarische FuckUp Nights

2014

Onmiddellijk door naar Go!Eén platform: alles kan

Terwijl met de komst van Phoenix niet per definitie het product afgeleverd werd wat we wilden, was het idee achter dit product wél goed. Een intuïtief saas-product waarmee écht alles mogelijk is. Onmiddellijk werden de pijlen gezet op de bouw van een nieuw recruitment platform. Investeren, investeren, investeren. 

2015

Op naar wat nieuws!De overtuigingskracht van Go!

Alle klanten over op ons nieuwe product OTYS Go!. Dat is niet alleen goed voor ons (want één product onderhouden is natuurlijk makkelijker) maar wij zijn er ook van overtuigd dat we met ons state-of-the-art platform onze klanten nog beter kunnen helpen in nieuwe tijden. De volledige focus ligt op Go! en het helpen van onze klanten.

2016

OTYS rockt!We zetten de toon

OTYS is klaar voor een feest. Met de OTYS Xperience schrijven we geschiedenis. Niet alleen een inspirerend dagprogramma waar we 8 nieuwe modules lanceerden - neem Videochat, Documenten, Kanbanboards en de Traffic reporter – maar ook een legendarisch feest met artiesten als Ali B, Jennie Lena en de Dirty Daddies. Samen met klanten, partners en ons netwerk vieren we de OTYS-wereld. Velen praten er nog steeds over! En de toon is gezet voor de aankomende jaren.

2018
What's next?

Onze vestigingen

VestigingOTYS Tsjechië

Jungmannova 26/15,
110 00 Nové Město, Praag, Tsjechië
+420 257 534 025

VestigingOTYS België

Brusselsesteenweg 159,
9090 Melle, België
+32 9 324 11 60

VestigingOTYS Nederland

Landjuweel 52
3905 PH Veenendaal
+31 318 584 900

Van Storm Recruitment

‘’Vanuit meerdere ondernemingen heb ik inmiddels ruim 10 jaar ervaring met OTYS. Als totaaloplossing voor vastlegging en monitoring van het gehele recruitmentproces, vacatureposting en CRM biedt OTYS Go! zeer veel mogelijkheden voor customized inrichting op basis van je eigen werkprocessen.’’

Eric Schiphorst

Techmatch

‘’OTYS helpt ons onze recruitmentprocessen op een efficiënte en goede manier uit te voeren. De koppeling tussen onze website en de applicatie zelf ervaren we als bijzonder prettig en de uitgebreide zoekmogelijkheden binnen de database met kandidaten stellen ons in staat de juiste kandidaat boven water te krijgen.’’

Jan van Vroenhoven

Independent Recruiters

’Door nauw samen te werken met OTYS om de software optimaal te gebruiken, zijn wij beter geworden als bedrijf’’

Olfertjan Niemijer

Jobco Support

‘’OTYS ziet klanten als gasten, zij zijn de gastvrouwen en gastheren. Voor hen is het belangrijk om ieder aspect van de klant-ervaring iedere dag een beetje beter te maken. Jobco Support waardeert dat ontzettend!!’’

Anja Veldhuizen

DDD Personeel

‘’Het zoeken naar juiste profielen is tijdrovend en is een onderdeel waar te weinig tijd voor wordt vrijgemaakt. Dit is nu verleden tijd. Door het zoeken naar geschikte profielen te automatiseren winnen we veel tijd. Nu dat er een integratie is met OTYS worden de match criteria en de profielen onder de juiste vacatures gehangen. Mijn recruiters krijgen ze op een presenteerblaadje aangereikt.’’

Maarten Beemer

OTYS is overal Maak kennis met

OTYS is overal. Je vindt ons op social media, maar ook tijdens de Walk-In Friday op ons hoofdkantoor in Veenendaal of op ons kantoor in België. Ga het gesprek aan!

Followers
ratio
2031 Followers
ratio
OTYS Walk-in Days
ratio
EVENT: Walk-in days
ratio

Plan een gesprek of (online) demo

0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.