Let's get in touch
 

Een recruitmentwebsite en -software in één

OTYS maakt websites die jou ondersteunen bij het vinden van de personen die jij nodig hebt. Deze websites kunnen direct worden gekoppeld aan ons Recruiting Technology Platform OTYS Go! Onze webdevelopers zetten echter zulke toffe websites neer, dat het niet eens een vereiste is om deze af te nemen in combinatie met OTYS Go! In ons portfolio zitten meer dan 1000 vacaturesites, werkenbij-websites en bedrijfswebsites. OTYS weet wat jij nodig hebt om op te vallen in de huidige arbeidsmarkt, en hoe je de zoektocht naar de juiste (schaarse) kandidaat makkelijker en efficiënter maakt.

Wat is een werkenbij-site?

Met een goede werkenbij-website laat jij jouw merk spreken. De bezoeker vindt de informatie die nodig is om een goede indruk te krijgen van aangeboden vacatures maar ook van de bedrijfscultuur. Een goede werkenbij-website versterkt jouw Employer Branding en draagt bij aan het vinden en aantrekken van de juiste talenten. Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart: wij helpen graag! Ga vandaag nog het gesprek aan met één van onze Customer Succes Managers om van jouw werken-bij website een succes te maken.

Wat is een recruitment website?

OTYS maakt ook websites voor werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus en detacheerders. De focus ligt hier op een juiste weergave en vindbaarheid van de vacatures en de juiste branding voor jouw organisatie. Het maakt niet uit of je nu gaat voor een template website of een volledig op maat gebouwde custom website zoals ICT Career en Processionals. Wij hebben de kennis van recruitment en werving om jouw vraag om te zetten naar een juiste employer branding strategie. Ook als je aankomt met je eigen design, zoals Matchpartner, staan we paraat om deze om te zetten naar een goed vindbare recruitment website. Weten wat we voor jouw bureau kunnen betekenen?

Vraag een demo aan

Wat doet OTYS?

OTYS ontwerpt en bouwt websites. Zo simpel is het, maar de websites zijn alles behalve dat. Designs die boeien, websites die werken en vacature portalen die converteren. Wij zorgen ervoor dat jouw website voorzien is van de nieuwste snufjes, zoals standaard gratis Google for Jobs compatibiliteit. Bij de bouw van onze websites houden wij gelijk rekening met SEO en ander digital marketingvereisten om jouw online vindbaarheid vanaf het begin zo goed mogelijk te maken. Vraag hier vrijblijvend extra informatie aan. 

VAPRO Detachering

Sinds de samenwerking met OTYS is de online vindbaarheid van VAPRO Detachering in Google enorm verbeterd. Zowel mobiel als op desktop. Evenals het aantal clicks. Wat leidt tot meer naamsbekendheid en sollicitaties. Job well done!

Ebert Koehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.