Let's get in touch
 

Vacaturebanken maken met OTYS!

De Nederlandse beroepsbevolking heeft keuze uit honderdduizenden vacatures. Jouw vacaturebank biedt u de mooiste vacatures én meest optimale user experience. Toch? 

Wil jij een goed functionerende vacaturebank? Opzetten of herbouwen? Met e-commerce in gedachten, maar natuurlijk gericht op vraag en aanbod op de arbeidsmarkt? Neem dan contact op met OTYS, onze unieke techniek en toegang tot een mooi netwerk vormen de basis voor een succesvolle vacaturebank. 

Businessmodel?

Alles is mogelijk. Wat past bij jouw businessmodel? Denk je bijvoorbeeld aan het neerzetten van een gratis vacaturebank als traffic generator, het aanbieden van betaalde vacatureplaatsingen of het genereren van inkomsten uit advertising en premium bedrijfsprofielen? OTYS kan je helpen! Heb je bijvoorbeeld geen vacaturebank, maar juist een kandidatenbank? Stel jouw cv-database dan open en maak deze geanonimiseerd doorzoekbaar. Hiermee verleid je vele werkgevers tot het (betaald) inschrijven op uw cv- database. Door koppelingen met diverse partijen kunnen klanten direct betalen of je kunt credits of productpakketten aanbieden. Het resultaat: je biedt een laagdrempelig betaalmodel en hebt geen omkijken naar het onderhoud van de koppeling(en).

Resultaten

Beginnen bij het begin. Op een vacaturebank staan veel vacatures om zoveel mogelijk websitebezoekers te genereren, die op hun beurt zorgen voor (betalende) klanten. Zonder vacatures geen websitebezoekers en zonder websitebezoekers geen vacatures. Is dat ook voor u een kip-ei verhaal? Wij begrijpen dat u ergens moet beginnen. Bijvoorbeeld met het OTYS Multiposting Framework: onze ruim 1.200 klanten kunnen hun vacatures doorplaatsen naar uw vacaturebank. Met 1 druk op de knop.

Marketing & user experience

Het draait om de zichtbaarheid. Vindbaarheid is key voor een vacaturebank. Dat snappen wij en dus beschikt u over SEO-optimalisatietools en veel communicatie- en wervingstools om uw vacatures doelgericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Natuurlijk inclusief de vacature-alert en slimme zoekfunctionaliteiten voor een optimale user experience. Tel daar de blog-, event-, nieuws- en mailingmodules nog eens bij op en de uitkomst is kraakhelder: met de tools van OTYS bereikt u uw doelgroep en houdt u deze betrokken.

VAPRO Detachering

Sinds de samenwerking met OTYS is de online vindbaarheid van VAPRO Detachering in Google enorm verbeterd. Zowel mobiel als op desktop. Evenals het aantal clicks. Wat leidt tot meer naamsbekendheid en sollicitaties. Job well done!

Ebert Koehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

Wat is een jobboard?

Weet je nog vroeger, toen er nog geen internet bestond, dat je voor een baan langs een arbeidsbureau moest lopen en kijken wat de actuele vacatures waren op een groot bord?

Lees meer

5 tips voor het opzetten van een vacaturebank

Stel, je wilt een vacaturebank opzetten, de reden waarom laten we even achterwege. Wat zijn dan de punten waar je echt niet omheen kan?

Lees meer

Online vindbaar zijn?

Met een mooie website en een pakkende tekst ben je er helaas nog niet (helemaal). Hoe kunnen we je helpen je vacaturebank zichtbaar te maken?

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.