Let's get in touch
 

Online adverteren

SEO, SEA, Adwords, Retargeting, Display. Noem het maar op. Naast je organisatie online vindbaarheid (SEO) kan het in sommige gevallen best lonen om ook advertenties in te zetten om meer resultaat (sneller) te boeken. Ook hierin biedt OTYS ondersteuning. Voor onze SEA dienstverlening werkt OTYS met een strippenkaart. Neem contact op voor meer informatie!

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising en houdt zoveel in dat je gaat adverteren in een online zoekmachine, bijvoorbeeld Google. De resultaten die je met alleen SEO (Search Engine Optimization) misschien niet kunt bereiken – zoals met jouw zoekterm op de eerste pagina op Google komen – kun je hiermee wellicht wél bereiken. Zodoende is SEA vaak een oplossing die je naast SEO kan inzetten om sneller resultaten te boeken in zoekmachines.

SEA en werving & selectie

Ook binnen de werving en selectie wil je de best mogelijke resultaten boeken in zoekmachines. Zo kan SEA ook voor jouw organisatie een goed middel zijn om je online vindbaarheid van je website en vacatures te vergroten. OTYS biedt op SEA gebied meerdere opties, op basis van een strippenkaart. Wel zullen we in de basis vaak beginnen met een opstartpakket om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep en zoekwoorden goed onderzocht zijn en doelen helder zijn.

VAPRO Detachering

Sinds de samenwerking met OTYS is de online vindbaarheid van VAPRO Detachering in Google enorm verbeterd. Zowel mobiel als op desktop. Evenals het aantal clicks. Wat leidt tot meer naamsbekendheid en sollicitaties. Job well done!

Ebert Koehorst

Meer informatie?Wellicht ook interessant

OTYS Go!

OTYS Go! is cloudbased recruitment software. Door de modulaire opbouw is het Recruiting Technology platform interessant voor verschillende doelgroepen.

Lees meer

OTYS Web!

Als softwareleverancier voor Recruitment, werving & selectie, detachering en uitzending faciliteert OTYS ook in jouw website en je online vindbaarheid.

Lees meer

Over OTYS

In bijna 20 jaar is OTYS uitgegroeid tot een solide onderneming met meer dan 1000 klanten en over 15.000 gebruikers in 25 landen over de gehele wereld.

Lees meer

 
0
Hi there!Heb je 1 minuut?

Welkom op onze vernieuwde website! We zijn benieuwd wat jij er van vindt. Geef snel je rating.

Alvast bedankt!

Geef je rating

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.