En profiteer van
Recruiting technology software

Partners

Actonomy

Actonomy

Actonomy staat voor innovatieve oplossingen rond tekst extractie en semantische zoek -en matchoplossingen. Met Actonomy haal je de belangrijke gegevens uit een vacature of CV, maak je de beste matches en zoek je in je eigen systeem, op social media en op externe jobsites. Actonomy is dé engine in OTYS voor zoeken, automatch en zoeken in externe bronnen.
Akyla

Akyla

Akyla biedt met advies, oplossingen en training een totaalaanpak op het gebied van e-procesautomatisering, gespecialiseerd in de uitzend-, detachering- en payrollbranche. Prospects of klanten van OTYS kunnen hun pakket uitbreiden door een koppeling met e-UUR of het online urenregistratiepakket.
Ask Roger!

Ask Roger!

Ask Roger! is de specialist in communicatiesystemen. Wij helpen u de juiste keuze te maken zodat de oplossing volledig op uw organisatie is afgestemd en medewerkers optimaal met elkaar en met relaties kunnen communiceren. Onze oplossingen zijn op Cisco of Microsoft Lync gebaseerd, maar stemmen wij volledig af op uw situatie. De implementatie, gebruikersbegeleiding en het beheer nemen wij voor u uit handen.
Cammio

Cammio

Cammio is een krachtig online pre-screening recruitment platform waarmee kandidaten en werkgevers tot een betere match komen op basis van een eerste visuele indruk. Cammio biedt een combinatie van live en gestructureerde video interviews binnen één geïntegreerd platform dat bijzonder eenvoudig is in gebruik. Marktleiders zoals ManpowerGroup, SONOS, NS en USG People vertrouwen op Cammio bij hun dagelijkse zoektocht naar de beste kandidaat. Met als resultaat lagere wervingskosten, een kortere van de time-to-hire en... betere kandidaten. Onnodige reistijd en moeilijke agenda planning zijn verleden tijd. No Talent To Waste! Eenvoudig interviewen en wereldwijd de beste kandidaten herkennen via de web browser. Dat is Cammio. Ga voor meer informatie, een online demonstratie en onze gratis whitepaper naar: www.cammio.com of probeer zelf eens een online video interview op www.howtovideointerview.com
Clooks

Clooks

Een interview afnemen zonder dat u daarbij zelf aanwezig hoeft te zijn! De persoon die u wilt interviewen ontvangt een uitnodiging met een hyperlink naar het interview. De persoon die de uitnodiging ontvangt kan op zijn of haar eigen moment het interview opnemen.
Datachecker

Datachecker

DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland.
Easyflex

Easyflex

Easyflex en OTYS zijn de samenwerking aangegaan waardoor klanten van OTYS dankzij de koppeling vanuit één systeem hun verloning en facturatie kunnen beheren. Easyflex is een softwaresysteem gericht op uitzendbureaus. Ze zijn gespecialiseerd in het proces nádat een kandidaat is aangenomen, waarbij je kunt denken aan het maken van contracten, timesheets registreren, vergoedingen van kandidaten beheren en het verzenden van facturen. OTYS levert krachtige software om het werven, selecteren en beheren van kandidaten te vereenvoudigen. We hebben een Facturatiemodule, maar dit is niet de kern waar OTYS voor gebruikt zou moeten worden. Door de expertise van Easyflex te integreren in de werving- en selectietools van OTYS Go! zorgen we ervoor dat onze software nog completer wordt en is het niet meer nodig om te blijven schakelen tussen verschillende programma’s. CEO Jorrit Blok is blij met de koppeling: “De integratie met Easyflex biedt een groot voordeel aan onze klanten werkzaam in de flexbranche: alle handelingen van deze verloningssoftware zijn vanaf nu uit te voeren in OTYS. Dit is het einde van tijdrovende administratieve processen waarbij voortdurend tussen verschillende systemen moet worden geswitcht. Doordat het hele proces vanaf de werving van de kandidaat tot aan de verloning vanuit OTYS Go! kan worden afgehandeld, zal het een duidelijke efficiëntere manier van werken met zich meebrengen”.
EhrmVision

EhrmVision

TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers waarbij de ontwikkeling van talenten en competenties centraal staat.
Exact Software

Exact Software

Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. De slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen.
Freepack Software B.V.

Freepack Software B.V.

Freepack Software B.V. is leverancier van programmatuur voor de flexmarkt. Ons stabiele pakket is ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring in de branche. Inmiddels maken al vele uitzendorganisaties, zowel ABU/NBBU/NVUB-leden als niet leden, gebruik van ons pakket. Wij doen dat volgens de unieke Freepack-formule "Automatiseren zonder Investeren". U koopt onze programmatuur niet, maar u sluit bij ons een licentieovereenkomst voor onderhoud en ondersteuning af.
HelloFlex

HelloFlex

HelloFlex is sourcing management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche makkelijker en efficiënter te maken. HelloFlex maakt complexe sourcing processen steeds makkelijker met eenvoudig te gebruiken sourcing tools.
Indeed

Indeed

Indeed is een grote vacaturezoekmachine met meer dan 100 miljoen unieke bezoekers per maand. Indeed is beschikbaar in meer dan 50 landen, in 26 talen. Dit betekent dat Indeed veel verkeer genereert naar uw vacatures en dus naar uw website.
InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl

Multiposter InGoedeBanen (IGB) zorgt voor verspreiding van uw vacatures naar 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct vacatures vanuit OTYS, maar het is ook mogelijk de vacatures in de applicatie te beheren en website exporteren. InGoedeBanen levert optimaal gebruikersgemak en zo min mogelijk handelingen waardoor maximale tijdwinst wordt behaald met de beste kwaliteit.
Jobbird

Jobbird

Jobbird.com is een grote online vacaturebank in Nederland. De missie van Jobbird is om de arbeidsmarkt transparant te maken. Eerst in Nederland, daarna internationaal! Alle vraag en aanbod op 1 site. Jobbird is in 2012 gestart en inmiddels plaatsen meer dan 10.000 bedrijven hun vacatures op Jobbird.com.
Joboti

Joboti

In deze gespannen arbeidsmarkt, wil je uiteraard altijd bereikbaar zijn voor je kandidaten. Joboti bouwt slimme recruitment chatbots. Zo'n chatbot zorgt voor 24/7 bereikbaarheid en onze opdrachtgevers realiseren een hogere conversie en meer contactmomenten met kandidaten. Joboti is vanaf nu ook volledig te koppelen aan je OTYS modules. Alle kandidaat-gegevens die de chatbot verzameld, worden automatisch in OTYS opgeslagen. Verder kan de chatbot ook gekoppeld worden aan de kalender om bijvoorbeeld kandidaten de mogelijkheid te geven om via de chatbot een intake afspraak met een Recruiter te plannen. We vertellen je natuurlijk graag meer over alle voordelen en mogelijkheden van chatbots. Op vrijdag 5 april zijn we aanwezig tijdens de Walk in Friday bij OTYS. Heb je vooraf al vragen, kun je altijd al eens kijken op joboti.com.
NewHR

NewHR

NewHR is een assessmentleverancier op het gebied van e-assessments. NewNerds biedt u laagdrempelige hulpmiddelen om uw matchingsproces te optimaliseren.
Pay for People

Pay for People

Uw backoffice uitbesteden is een goed idee als u zich volledig wilt focussen op het werven en matchen van werknemers. De tijdrovende salarisadministratie kunt u aan Pay for People uitbesteden.
Plan4Flex

Plan4Flex

Met Plan4Flex kunnen kandidaten worden geselecteerd voor een opdracht, waarna ze direct kunnen worden ingepland. Plan4Flex gaat verder dan alleen de planning op opdrachten door direct de mogelijkheid te bieden om
Prato NV

Prato NV

HR-processen vereenvoudigen en automatiseren: dat is de kracht van Prato. Prato begeleidt en ondersteunt haar klanten al meer dan 15 jaar met innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies. OTYS is sinds 2019 preferred supplier van Prato mét aankomend onze koppeling met de Prato Flex verloningssoftware. Wij zijn hier natuurlijk reuze content mee en hebben er zin in om samen de markt te veroveren! Heb jij nu al interesse om met Prato én OTYS te werken? Neem contact met ons op!
Profiscore

Profiscore

Kandidaten sturen met hun motivatiebrief veel meer informatie mee dan waar ze zich bewust van zijn. Profiscore-Scan maakt deze informatie zichtbaar door het linguïstisch ordeningssysteem van een kandidaat te achterhalen en te vertalen naar een RDA-profiel.
Ratecard

Ratecard

Ratecard is de feedbacktool die ervoor zorgt dat er iedere dag real-time en automatisch recensies over een organisatie, product of dienst wordt verzameld. Deze tool zorgt ervoor dat je zelf je reputatie management in de hand hebt.
RecruitmentTechnologies (Knollenstein)

RecruitmentTechnologies (Knollenstein)

Knollenstein Technologies is al bijna zeven jaar de grootste adverteerder van vacatures in Nederland en België. Dagelijks worden duizenden vacatures volautomatisch geplaatst, bijgewerkt en verwijderd op de grootste selectie aan job boards en doelgroepsites.
Spryng

Spryng

Met de SMS gateway van Spryng kunt u makkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, met uw eigen naam of nummer als afzender, al uw contacten middels bulk SMS bereiken.
StepStone B.V.

StepStone B.V.

StepStone is één van de belangrijkste Europese jobsites. StepStone helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren.
Stichting FAD

Stichting FAD

De stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is de onafhankelijke toezichthouder en beheerder van het Waarschuwingsregister.
Textkernel BV

Textkernel BV

Textkernel levert meertalige cv parsing en semantische zoek, sourcing, leadgeneratie, matching tools en arbeidsmarkt-statistieken om het matchingsproces van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt te versnellen en verbeteren.
TWINFIELD

TWINFIELD

Twinfield is leider op het gebied van online boekhouden. Een slimme, vernieuwende partij als Twinfield past goed bij OTYS, daarom hebben we op veler verzoek een koppeling gebouwd tussen Twinfield en OTYS. Unieke koppeling met Twinfield Met de koppeling tussen OTYS en Twinfield kunt u eenvoudig relaties en facturen die u in OTYS heeft aangemaakt importeren in Twinfield. Doordat u de mogelijkheid heeft om te koppelen hoeft u geen concessies te doen en gebruikt u voor zowel recruitment als voor boekhouden het beste van 2 werelden. Wanneer een factuur aangemaakt is in OTYS kunt u kiezen of u deze wilt exporteren naar Twinfield. Het systeem doet dan eerst een check of de betreffende relatie al bestaat in Twinfield. Is dit niet zo, dan wordt deze automatisch aangemaakt, waarna de factuur alsnog geimporteerd wordt. Over Twinfield Twinfield International is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. De uitgebreide boekhoudsoftware zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de actuele financiële gegevens. De software is zeer inzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor u meer kan doen met minder klikken. Bent u benieuwd hoe de koppeling tussen OTYS en Twinfield ú kan helpen of wilt u meer technische details weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op. We laten u graag de mogelijkheden zien!
UBplus Uitzendsoftware

UBplus Uitzendsoftware

UBplus is uitzendsoftware die gebruikt wordt voor verloning en facturering. Ook kunnen aangiftes voor verschillende instanties worden gemaakt en is er een uitgebreide managementrapportage beschikbaar. Ook biedt UBplus een koppeling naar verschillende financiële programma's. De koppeling tussen OTYS en UBplus voorziet in de uitwisseling van bron gegevens vanuit OTYS naar UBplus op basis van een XML en is onderverdeeld in 3 onderdelen: klant, werknemer en uitzending. In de koppeling wordt het gebruik van meerdere administraties binnen UBplus ondersteund. Vanuit een plaatsing in de OTYS Flexmanager kunnen de UBplus XML’s gegenereerd worden. Dit betreft een XML voor de klant, kandidaat en de plaatsing. Deze XML’s worden op een FTP server geplaatst waarna de XML’s handmatig via de console in UBplus geïmporteerd kunnen worden binnen UBplus.
Unit4

Unit4

UNIT4 levert software voor salarisadministratie en HR, business intelligence en diensten op het gebied van cloud computing, outsourcing en e-commerce.
Validata Group  ( Voorheen CV-OK)

Validata Group ( Voorheen CV-OK)

CV-OK is gespecialiseerd in employment screening en biedt als eerste de mogelijkheid om kandidaten en medewerkers volledig te screenen via een online portal.
VONQ

VONQ

Of je nu op zoek bent naar die ene marketeer in Amsterdam of een Mechatronics Engineer in München; ons nieuwe Job Marketing Platform geeft jou de mogelijkheid om al je online job marketing activiteiten vanuit één overzichtelijke plek te beheren. Met een druk op de knop plaats je jouw vacatures op de meest geschikte mediakanalen om zo de juiste doelgroep te bereiken. De koppeling tussen VONQ en OTYS maakt recruitment makkelijker en mooier!

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Wil jij een efficiënter recruitmentproces?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien hoe jij tijd kunt besparen in je werk én hoe jouw werkdag leuker kan worden!

 

Vraag een gesprek aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.