En profiteer van
Recruiting technology software

Partners

Actonomy

Actonomy

Actonomy staat voor innovatieve oplossingen rond tekst extractie en semantische zoek -en matchoplossingen. Met Actonomy haal je de belangrijke gegevens uit een vacature of CV, maak je de beste matches en zoek je in je eigen systeem, op social media en op externe jobsites. Actonomy is dé engine in OTYS voor zoeken, automatch en zoeken in externe bronnen.
Akyla

Akyla

Akyla biedt met advies, oplossingen en training een totaalaanpak op het gebied van e-procesautomatisering, gespecialiseerd in de uitzend-, detachering- en payrollbranche. Prospects of klanten van OTYS kunnen hun pakket uitbreiden door een koppeling met e-UUR of het online urenregistratiepakket.

Kijk voor meer informatie op de website van Akyla
Ask Roger!

Ask Roger!

Ask Roger! is de specialist in communicatiesystemen. Wij helpen u de juiste keuze te maken zodat de oplossing volledig op uw organisatie is afgestemd en medewerkers optimaal met elkaar en met relaties kunnen communiceren. Onze oplossingen zijn op Cisco of Microsoft Lync gebaseerd, maar stemmen wij volledig af op uw situatie. De implementatie, gebruikersbegeleiding en het beheer nemen wij voor u uit handen.
Broadbean

Broadbean

Broadbean Technology is de engelse marktleider in vacaturedistributie en “response tracking” oplossingen. Door Broadbean´s sterke focus op customer service en innovatieve online recruitment-technologie, is het bedrijf exponentieel gegroeid. Broadbean telt nu meer dan 60 werknemers en verleent hun diensten aan 35.000 recruiters. In Nederland zijn ze actief voor o.a. Manpower, Martin Ward Anderson, Faraday Clark en Robert Half.
Cammio

Cammio

Cammio is een krachtig online pre-screening recruitment platform waarmee kandidaten en werkgevers tot een betere match komen op basis van een eerste visuele indruk. Cammio biedt een combinatie van live en gestructureerde video interviews binnen één geïntegreerd platform dat bijzonder eenvoudig is in gebruik. Marktleiders zoals ManpowerGroup, SONOS, NS en USG People vertrouwen op Cammio bij hun dagelijkse zoektocht naar de beste kandidaat. Met als resultaat lagere wervingskosten, een kortere van de time-to-hire en... betere kandidaten. Onnodige reistijd en moeilijke agenda planning zijn verleden tijd. No Talent To Waste! Eenvoudig interviewen en wereldwijd de beste kandidaten herkennen via de web browser. Dat is Cammio. Ga voor meer informatie, een online demonstratie en onze gratis whitepaper naar: www.cammio.com of probeer zelf eens een online video interview op www.howtovideointerview.com
Clooks

Clooks

Een interview afnemen zonder dat u daarbij zelf aanwezig hoeft te zijn! De persoon die u wilt interviewen ontvangt een uitnodiging met een hyperlink naar het interview. De persoon die de uitnodiging ontvangt kan op zijn of haar eigen moment het interview opnemen.
CV-OK

CV-OK

CV-OK is onafhankelijk en gespecialiseerd in Pre- employment Screening. Via een online platform is CV-OK in staat uw opleiding, diploma's, werkervaring en meer te verifiëren.
Datachecker

Datachecker

DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in Nederland en in het buitenland.

Met hun expertise adviseert DataChecker klanten en partners op het gebied van diverse mogelijkheden voor het identificeren van personen en/of bedrijven. De technische specialisten van DataChecker denken graag met u mee over de mogelijkheden voor een optimale integratie.

DataChecker bestaat uit een team van specialisten op het gebied van:
- Documenten Experts
- Developers
- Marketing & Sales
- Support

DataChecker is in 2008 opgericht als dochter van ID-Checker, met de gedachte om twee oplossingen, ID-checks en data te combineren in een online omgeving. In 2012 is DataChecker zelfstandig doorgegaan met ondersteuning van ID-Checker.nl vanuit een eigen identiteit. DataChecker B.V. is hierdoor nog beter in staat om de vraag vanuit de markt beter in te vullen met goede en innovatieve oplossingen.

DataChecker toetst o.a. ID-documenten en kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven. Voorkom identiteitsfraude en weet met wie je zaken doet.
Easyflex

Easyflex

Flexwerk eenvoudig maken. Dat is de drive van Easyflex. Easyflex biedt een compleet assortiment aan software dat de belangrijkste processen in jouw organisatie ondersteunt.

Dat vertaalt zich in betrouwbare, stabiele en gebruiksvriendelijke software waar je op kunt vertrouwen. Naast een toegankelijke frontoffice én backoffice, beschikt Easyflex ook over een eigen Documentmanagementsysteem, Planning, eigen app, digitaal signeren, slimme datavisualisatie en de beste service in de flexbranche.

De software van Easyflex wordt onder andere gebruikt door: Uitzendbureaus, Arbeidsmigranten bemiddelaars en Payroll bedrijven.
EhrmVision

EhrmVision

TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers waarbij de ontwikkeling van talenten en competenties centraal staat.
Exact Software

Exact Software

Met de bedrijfssoftware van Exact haalt u meer uit uw onderneming. De slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij uw branche en bedrijfsprocessen.
Freepack Software B.V.

Freepack Software B.V.

Freepack Software B.V. is leverancier van programmatuur voor de flexmarkt. Ons stabiele pakket is ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring in de branche. Inmiddels maken al vele uitzendorganisaties, zowel ABU/NBBU/NVUB-leden als niet leden, gebruik van ons pakket.
HelloFlex

HelloFlex

HelloFlex is sourcing management software en bestaat uit een verzameling van volledig geïntegreerde online tools. Alle tools van HelloFlex zijn primair bedoeld om het werk voor personeelsintermediairs in de flexbranche makkelijker en efficiënter te maken. HelloFlex maakt complexe sourcing processen steeds makkelijker met eenvoudig te gebruiken sourcing tools. Tools die helpen de juiste kandidaten te selecteren, meer werk gedaan te krijgen en betere resultaten te behalen.
Indeed

Indeed

Indeed is een van de grootste partners van OTYS. Samen zorgen we ervoor dat OTYS-klanten vacatures op een makkelijke manier kunnen verspreiden, met het hoogste rendement. De koppelingen ontwikkelen we elk jaar door om een nog beter resultaat te genereren. We kunnen met recht spreken van een succesformule. Meer over Indeed hieronder.

Indeed is een grote vacaturezoekmachine met meer dan 100 miljoen unieke bezoekers per maand. Indeed is beschikbaar in meer dan 50 landen, in 26 talen. Dit betekent dat Indeed veel verkeer genereert naar uw vacatures en dus naar uw website.
InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl

Multiposter InGoedeBanen (IGB) zorgt voor verspreiding van uw vacatures naar 500 jobboards, social media en zoekmachines. De applicatie importeert direct vacatures vanuit OTYS, maar het is ook mogelijk de vacatures in de applicatie te beheren en website exporteren.
InGoedeBanen levert optimaal gebruikersgemak en zo min mogelijk handelingen waardoor maximale tijdwinst wordt behaald met de beste kwaliteit.
Jobbird

Jobbird

Jobbird.com is een grote online vacaturebank in Nederland. De missie van Jobbird is om de arbeidsmarkt transparant te maken. Eerst in Nederland, daarna internationaal! Alle vraag en aanbod op 1 site. Jobbird is in 2012 gestart en inmiddels plaatsen meer dan 10.000 bedrijven hun vacatures op Jobbird.com.
Joboti

Joboti

In deze gespannen arbeidsmarkt, wil je uiteraard altijd bereikbaar zijn voor je kandidaten. Joboti bouwt slimme recruitment chatbots. Zo'n chatbot zorgt voor 24/7 bereikbaarheid en onze opdrachtgevers realiseren een hogere conversie en meer contactmomenten met kandidaten.

Joboti is vanaf nu ook volledig te koppelen aan je OTYS modules. Alle kandidaat-gegevens die de chatbot verzameld, worden automatisch in OTYS opgeslagen. Verder kan de chatbot ook gekoppeld worden aan de kalender om bijvoorbeeld kandidaten de mogelijkheid te geven om via de chatbot een intake afspraak met een Recruiter te plannen.
Mollie

Mollie

In een notendop kan je bedrijf via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld. Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed.
NewHR

NewHR

NewHR is een assessmentleverancier op het gebied van e-assessments. NewNerds biedt u laagdrempelige hulpmiddelen om uw matchingsproces te optimaliseren.
Pay for People

Pay for People

Uw backoffice uitbesteden is een goed idee als u zich volledig wilt focussen op het werven en matchen van werknemers. De tijdrovende salarisadministratie kunt u aan Pay for People uitbesteden. De backoffice is een essentieel onderdeel van uw uitzendbureau, dat moet in orde zijn. Pay for People helpt u met o.a. met het uitbetalen van salaris en contractbeheer, ziekteverzuim, en debiteurenbeheer.

Pay for People is sinds 1998 gevestigd in Rotterdam en is de HR dienstverlener voor uitzendondernemers in heel Nederland.
Plan4Flex

Plan4Flex

Plan4Flex is een softwarepakket dat zich richt op de operationele processen die voorafgaan aan de facturatie en verloning van flexwerkers. Met Plan4Flex worden processen beheerd zoals de planning van werk, huisvesting en vervoeren en de urenregistratie van werknemers. Met de nieuwe koppeling in OTYS Go! is het vanaf nu mogelijk om deze zaken in één recruitmentproces te laten verlopen.
Prato NV

Prato NV

HR-processen vereenvoudigen en automatiseren: dat is de kracht van Prato. Prato begeleidt en ondersteunt haar klanten al meer dan 15 jaar met innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies.

OTYS is sinds 2019 preferred supplier van Prato mét aankomend onze koppeling met de Prato Flex verloningssoftware. Wij zijn hier natuurlijk reuze content mee en hebben er zin in om samen de markt te veroveren! Heb jij nu al interesse om met Prato én OTYS te werken? Neem contact met ons op!
Profiscore

Profiscore

Kandidaten sturen met hun motivatiebrief veel meer informatie mee dan waar ze zich bewust van zijn. Profiscore-Scan maakt deze informatie zichtbaar door het linguïstisch ordeningssysteem van een kandidaat te achterhalen en te vertalen naar een RDA-profiel.
Ratecard

Ratecard

Ratecard is de feedbacktool die ervoor zorgt dat er iedere dag real-time en automatisch recensies over een organisatie, product of dienst wordt verzameld. Deze tool zorgt ervoor dat je zelf je reputatie management in de hand hebt. Via een zelf ontwikkeld feedbackformulier, of een standaard template vanuit Ratecard, ontvang je reviews vanuit het werkveld die je constant helpen om kritisch te kijken naar je organisatie of dienstverlening.

Het principe is erg simpel. In elke fase van een proces kunnen medewerkers, relaties, kandidaten en iedereen die relevant kan zijn feedback geven zodat helpen verbeteren. Feedback kan privé gehouden of het kan worden gepubliceerd als een recensie via zoekmachines en sociale media. Dit is hoe het werkt:

1. Bouw je eigen feedbackformulier of kies een van de sjablonen;
2. Importeer contacten uit apps en tools die je al gebruikt;
3. Verzamel feedback via e-mail- of tekstsjablonen van Ratecard met hoge succespercentages;
4. Meet, benchmark en volg je bedrijfs- en teamprestaties; en
5. Beheer je reputatie door feedback privé te houden of juist te publiceren.

Ratecard en OTYS zijn de samenwerking aangegaan om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van je dienstverlening transparant en gewaarborgd blijft.
RecruitmentTechnologies (Knollenstein)

RecruitmentTechnologies (Knollenstein)

RecruitmentTechnologies levert mooie, gebruiksvriendelijke recruitment technologie met als doel klanten scherp concurrerend te maken.

Met ons RecruitAnywhere multiposting systeem kunnen gebruikers met de grootste precisie rechtstreeks vanuit OTYS volautomatisch vacatures plaatsen, zonder extra invoer per vacature, per kanaal.

Naast multiposting bieden wij meerdere unieke technische producten voor online recruitment. Producten die op elkaar en uw ATS zijn afgestemd.
Spryng

Spryng

Met de SMS gateway van Spryng kunt u makkelijk, betaalbaar en betrouwbaar, met uw eigen naam of nummer als afzender, al uw contacten middels bulk SMS bereiken.
StepStone B.V.

StepStone B.V.

StepStone is één van de belangrijkste Europese jobsites. StepStone helpt kandidaten en bedrijven om elkaar te vinden en wil op die manier de perfecte match realiseren.
Stichting FAD

Stichting FAD

De stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is de onafhankelijke toezichthouder en beheerder van het Waarschuwingsregister.
Textkernel BV

Textkernel BV

Textkernel levert meertalige cv parsing en semantische zoek, sourcing, leadgeneratie, matching tools en arbeidsmarkt-statistieken om het matchingsproces van vraag en aanbod in de arbeidsmarkt te versnellen en verbeteren.
TWINFIELD

TWINFIELD

Twinfield is leider op het gebied van online boekhouden. Een slimme, vernieuwende partij als Twinfield past goed bij OTYS, daarom hebben we op veler verzoek een koppeling gebouwd tussen Twinfield en OTYS.

Unieke koppeling met Twinfield
Met de koppeling tussen OTYS en Twinfield kunt u eenvoudig relaties en facturen die u in OTYS heeft aangemaakt importeren in Twinfield. Doordat u de mogelijkheid heeft om te koppelen hoeft u geen concessies te doen en gebruikt u voor zowel recruitment als voor boekhouden het beste van 2 werelden. Wanneer een factuur aangemaakt is in OTYS kunt u kiezen of u deze wilt exporteren naar Twinfield. Het systeem doet dan eerst een check of de betreffende relatie al bestaat in Twinfield. Is dit niet zo, dan wordt deze automatisch aangemaakt, waarna de factuur alsnog geimporteerd wordt.

Over Twinfield
Twinfield International is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. De uitgebreide boekhoudsoftware zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de actuele financiële gegevens. De software is zeer inzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor u meer kan doen met minder klikken.

Bent u benieuwd hoe de koppeling tussen OTYS en Twinfield ú kan helpen of wilt u meer technische details weten over de koppeling? Neem dan contact met ons op. We laten u graag de mogelijkheden zien!
UBplus Uitzendsoftware

UBplus Uitzendsoftware

UBplus is uitzendsoftware die gebruikt wordt voor verloning en facturering. Ook kunnen aangiftes voor verschillende instanties worden gemaakt en is er een uitgebreide managementrapportage beschikbaar. Ook biedt UBplus een koppeling naar verschillende financiële programma's.
Unit4

Unit4

UNIT4 levert software voor salarisadministratie en HR, business intelligence en diensten op het gebied van cloud computing, outsourcing en e-commerce.
VONQ

VONQ

Of je nu op zoek bent naar die ene marketeer in Amsterdam of een Mechatronics Engineer in München; ons nieuwe Job Marketing Platform geeft jou de mogelijkheid om al je online job marketing activiteiten vanuit één overzichtelijke plek te beheren. Met een druk op de knop plaats je jouw vacatures op de meest geschikte mediakanalen om zo de juiste doelgroep te bereiken. De koppeling tussen VONQ en OTYS maakt recruitment makkelijker én mooier.

Wil je meer weten over VONQ? Ga naar www.vonq.com !

Heb jij interesse in een koppeling met VONQ? Neem contact op met marketing@otys.nl

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Beter werven, selecteren en beheren?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien waarom onze klanten zo enthousiast zijn over OTYS software!

 

Vraag een demo aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.