En profiteer van

OTYS on tour naar... Eindhoven

9 april komt OTYS naar je toe! met de OTYS On Tour zullen we de komende maanden te vinden zijn op verschillende locaties door het land en in België. Deze maand zijn we te vinden in Eindhoven. 

Om 13:00 uur beginnen we en gedurende de middag zullen er informatiesessies zijn over nieuwe- en bestaande features in de OTYS software en over hoe online marketing jouw business kan helpen.

Daarnaast is er tussen de informatiesessies door, ook de mogelijkheid om 30 minuten met een van onze consultants, webdevelopers of online marketeers te zitten om je vragen over bijvoorbeeld: software, websites of online marketing op te lossen. Niet genoeg aan 30 minuten? Geen probleem, bij voldoende tijd kan je in de wachtrij aansluiten voor een nieuwe ronde!

Aansluitend op de laatste informatiesessie zien we jullie graag nog terug aan de bar voor een kleine borrel!

 

OTYS organiseert deze On Tour samen met onze klant TechMatch.

 

“Omdat het gaat om het matchen van mogelijkheden & ambities, kennis & expertise, ervaring & een frisse blik en nog veel meer. Wij zetten ons daarom elke dag 100% in, om juist die perfecte match tot stand te brengen.”

 

Met een team van 30 enthousiaste professionals zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch opgeleid personeel op MBO, HBO en WO niveau naar een vaste baan in de techniek.
Gedreven door onze affiniteit met techniek bedienen wij kleine én grote ondernemingen in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek. We doen dit elke dag met passie vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Breda.

We zijn down-to-earth en integer en maken doelgericht de verbinding tussen kandidaat en de opdrachtgever die het beste bij elkaar passen.

Locatie
TechMatch Eindhoven
Le Havre 78, 5627 SV Eindhoven

Datum
9-04-2019 13:00:00

9-04-2019 17:00:00

Ik heb ervaring in programmeren, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het niet zelf bouwen!

Ik heb ervaring in het programmeren van een ATS-systeem, maar voor het geld dat ik voor OTYS betaal kan ik het absoluut niet zelf bouwen!

Henk Guldenmundt, CEO Flextep
Wil jij een efficiënter recruitmentproces?

OTYS automatiseert en optimaliseert je werkproces met vernieuwende recruitment software en websites, zodat je meer én betere kandidaten kunt werven en plaatsen.

 

Wij laten je graag zien hoe jij tijd kunt besparen in je werk én hoe jouw werkdag leuker kan worden!

 

Vraag een gesprek aan Neem contact op

Copyright 2019 © OTYS Recruiting Technology   |  Disclaimer   |  Algemene Voorwaarden   |  Sitemap
Keep in touch
Youtube
Twitter
Facebook
LinkedIn

Benieuwd hoe OTYS Go! jou kan helpen?

Plan een gesprek of demo

NEEM CONTACT MET ONS OPSTEL UW VRAAG
Consultant

Goedendag!

Om je beter te kunnen helpen zou het fijn zijn alvast wat meer over je te weten te komen.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.